Δυσαρεστημένοι οι Γάλλοι από τον Μήτρογλου

Αυστηρή κριτική στον Μήτρογλου ασκεί η γαλλική εφημερίδα L'Equipe σε άρθρο της που έχει τίτλο, "εξαντλείται η πίστωση".

dusarestimenoi-oi-galloi-apo-ton-mitroglou
SHARE THIS
0
SHARES

Αυστηρή κριτική στον Μήτρογλου ασκεί η γαλλική εφημερίδα L'Equipe σε άρθρο της που έχει τίτλο, "εξαντλείται η πίστωση".  

Με δεδομένο ότι ο Μήτρογλου σε οκτώ ματς με τους «Φωκαείς» έχει σκοράρει μόλις δύο τέρματα, οι Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί του, καθώς και η μεταγραφή του ήταν πολυδάπανη αλλά και υπήρχαν υψηλές προσδοκίες.

Στο άρθρο της L'Εquipe τονίζεται πως ο Ρούντι Γκαρσία δεν έχει πεισθεί για τις δυνατότητες του, αλλά η διοίκηση συνιστά υπομονή, καθώς είναι νωρίς ακόμη για να κριθεί. Mεταξύ άλλων αναφέρει:

«Παρά τους όμορφους λόγους στην άφιξη του, η αγορά του Μήτρογλου περιείχε όλο τον πανικό που έχουν οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Το γεγονός ότι ο Ελληνας επιθετικός έμεινε στον πάγκο για τρία ματς και ότι δεν έχει πείσει κανέναν στη Μαρσέιγ, ειδικά τον προπονητή του Ρούντι Γκαρσία, έχουν κάνει λίγο άβολη τη θεση του. Ο Γάλλος προπονητής που δεν έχει ενθουσιαστεί από όσα είδε από τον σκόρερ, δεν είναι αντίθετος με την ιδέα να βρει άλλον επιθετικό, ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου». 

Δηλώσεις έχει κάνει και ο ατζέντης του «Μητρογκόλ», Πάνος Γαλαριώτης, ο οποίος τονίζει πως ο Μήτρογλου είναι χαρούμενος στη Μασσαλία και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του αποφεύγοντας να ασχολείται με την κριτική που ασκείται από τον Τύπο.  

Φωτό: Ευρωκίνηση

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook