Ενα διαφορετικό φιλικό Γαλλίας - Αγγλίας - Η Μέι κάνει... κύμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εθνική Αγγλίας έχει να δει νίκη στο Παρίσι από το 1942. Καμία σημασία αφού στο φιλικό, στη Γαλλία 80.000 Άγγλοι και Γάλλοι τραγουδούσαν "Don’t Look Back in Anger".

SHARE THIS
0
SHARES

Η εθνική Αγγλίας έχει να δει νίκη στο Παρίσι από το 1942. Καμία σημασία αφού στο φιλικό, στη Γαλλία 80.000 Άγγλοι και Γάλλοι τραγουδούσαν "Don’t Look Back in Anger". Με αυτόν τον τρόπο έστειλαν το μήνυμα πως ξεπερνούν ενωμένοι το σοκ των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Έγιναν κι άλλα αξιοσημείωτα σε αυτό το φιλικό στο Stade de France. Όπως το ότι η Τερέζα Μέι συμμετείχε στο... κύμα των οπαδών. Μάλιστα αποτυπώθηκε σε βίντεο.

Στον αγώνα τώρα, οι Τρικολόρ έπαιζαν με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, παρόλα αυτά κατάφεραν να κερδίσουν τους Αγγλους με 3-2. Ο διαιτητής απέβαλε τον Βαράν κάνοντας χρήση βίντεο. Hταν η πρώτη αποβολή Γάλλου παίκτη σε φιλικό από το 1996, όταν είχε αποβληθεί ο Λεμπέφ στο ματς με το Μεξικό.

H Αγγλία παρουσιάστηκε ως... η γνωστή Αγγλία. ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε ωστόσο μετά έπεσε σε ρυθμό, ενώ προβλημάτισε ιδιαίτερα η αμυντική της λειτουργία. Δέχθηκε τρία γκολ πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2012.

Ο Κέιν είχε ανοίξει το σκορ στο 9′, στο 22′ οι Γάλλοι ισοφάρισαν με τον Ουμτιτί. Στο 43′ ο Σιντιμπέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Γάλλους και στο 48′ ήρθε η ισοφάριση για την Αγγλία! Ο Ντέλε Αλι ανατράπηκε από τον Βαράν και ο Κέιν πέτυχε το 2-2!

Στο 78' ο Ουσμάν Ντεμπελέ διαμόρφωσε το 3-2.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook