Καταγγελία μοντέλου για βιασμό από παίκτη της Premier League

Καταγγελίες μοντέλου για ναρκωτικά και βιασμό από παίκτη της Premier League και του Μουντιάλ

kataggelia-montelou-gia-biasmo-apo-paikti-tis-premier-league
SHARE THIS
0
SHARES

Καταγγελία για ένα από τα αστέρια της Premier League, από μοντέλο που υποστηρίζει πως αφού της χορηγήθηκαν ναρκωτικά  βιάστηκε, αποκάλυψε η «Daily Star Sunday».

 Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η αστυνομία ερευνά μια καταγγελία από  ένα μοντέλο από την Γαλλία ,  που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε αφού πρώτα ήπιε  ένα με δύο ποτήρια σαμπάνια και βότκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο με γνωστό ποδοσφαιριστή που  αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και  πρωταγωνιστεί στην αγγλική Premier League.

 Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μετά την κατανάλωση του ποτού άρχισε να αισθάνεται άσχημα και κατέληξε σε ένα διαμέρισμα ενοικιαζόμενο από τον ποδοσφαιριστή και έναν φίλο. Αν και πήγε μόνο για ύπνο, ξύπνησε στη μέση της νύχτας και συνειδητοποίησε ότι ο ποδοσφαιριστής τη βίαζε. Αργότερα έχασε ξανά τις αισθήσεις της και ξύπνησε με τον φίλο του παίκτη, ο οποίος επίσης την βίαζε.

 Το κορίτσι κατάφερε να αποχωρήσει από το διαμέρισμα και επέστρεψε την επόμενη μέρα στο Παρίσι, όπου ανέφερε τα γεγονότα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να επιβεβαιώσει εάν ήταν ναρκωτικά.

φωτο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook