Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τον αγώνα αυτοκινήτων στο Τατόι

Ο αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων του Τατοΐου ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αγωνιζόμενους και παρευρισκόμενους

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το Σωματείο “ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων” σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Startline και με την άδεια της Ομαε, κράτησε την υπόσχεσή του για αναβίωση του αγώνα στο Τατόϊ μετά από 35 χρόνια και προσέφερε πλούσιο αγωνιστικό θέαμα αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες.

Δείτε στο gallery όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου.

 

Για αυτόν τον αγώνα αλλά και αυτόν της Ρόδου που έπεται, ο πρόεδρος του ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ Θανάσης Παπαθεοδώρου δήλωσε:

«Οι οδηγοί, οι ομάδες τους, οι εθελοντές και οι χορηγοί ήταν αυτοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα.

Χωρίς την απόφαση της Πολεμικής αεροπορίας και του αρχηγού ΓΕΑ (Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας) να μας διαθέσει το αεροδρόμιο μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν θα είχε γίνει τίποτα από όσα συνέβησαν.

Ευχαριστούμε και τα μέλη του αθλητισμού ομίλου ΟΔΜΑ Αθηνών που με τον εθελοντισμό τους βοήθησαν στην άψογη οργάνωση του αγώνα», όπως και η ομάδα cheerleaders του Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή των ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων (‘όχι αγωνιστικών) οι οποίοι οργάνωσαν μια υπαίθρια έκθεση, προσέθεσε στη διαμόρφωση της εικόνας των αγώνων.

    Η επιτυχία ελπίζουμε να επαναληφθεί με την αναβίωση του αγώνα ταχύτητας (ενταγμένος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) στη Ρόδο μετά από 45 χρόνια και καλούμε όλους τους οδηγούς να δώσουν το παρόν και σε αυτόν τον αγώνα, γράφοντας ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.»

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook