Ερχεται και στην Ελλάδα! 10.000 παραγγελίες για το Nissan LEAF σε 2 μήνες

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλοτης Nissan, θα διατίθεται και στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο

erxetai-kai-stin-ellada-10000-paraggelies-gia-to-nissan-leaf-se-2-mines
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πίσω στο 2010, όταν διατέθηκε στην Ευρώπη η πρώτη γενιά του LEAF, οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες ήταν πολύ δύσπιστες απέναντι στην καινοτομία της Nissan, εστιάζοντας κυρίως στη βελτίωση των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Από τότε πέρασαν “αστραπιαία” οκτώ χρόνια, όπου στο μεταξύ οι καταναλωτές έχουν αφενός κατανοήσει την έννοια της ηλεκτροκίνησης και αφετέρου έχουν αυξήσει σε πενταπλάσιο βαθμό τη ζήτηση για ηλεκτροκίνητα οχήματα, σε σχέση με το 2012. Τώρα, η μεγάλη πλειοψηφία των κατασκευαστών αυτοκινήτων αναπτύσσουν τα δικά τους, πρώτης γενιάς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Στο μεταξύ, η Nissan φρόντισε να αποκομίσει πλούσια γνώση και εμπειρία από το 2010 και πλέον την προσφέρει με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.  Έξι εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη, οι  αντιπρόσωποι της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο, έχουν ήδη πάρει 10.000 προχωρημένες παραγγελίες για το αυτοκίνητο.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι 10.000 παραγγελίες ελήφθησαν χωρίς καν το νέο LEAF να είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan, ούτε ως εκθεσιακό μοντέλο, ούτε ως μοντέλο οδηγικής δοκιμής (test drive), αλλά και χωρίς άμεση διαφήμιση και σχετική προώθηση.

Η παραγωγή του  νέου Nissan  LEAF ξεκίνησε πρόσφατα  στο εργοστάσιο της Nissan Europe, στο Sunderland του  Ηνωμένου Βασιλείου. Η παραγωγή θα επιταχυνθεί με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση.

Το νέο Nissan LEAF θα διατίθεται και στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook