Η επόμενη Mercedes σας θα έχει 8GB RAM και 6 πυρήνες (video)

Αν δεν καταλαβαίνετε τίποτα, διαβάστε παρακάτω για να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε την επόμενη A Class μέσα στο 2018

i-epomeni-mercedes-sas-tha-exei-8gb-ram-kai-6-purines
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Mercedes μόλις έκανε το επόμενο βήμα στην αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζοντας στην έκθεση τεχνολογίας CES στο Las Vegas, όχι απλά το νέο της πίνακα οργάνων, αλλά μία συνολική αλλαγή πλεύσης στην τεχνολογία των αυτοκινήτων.

Η πιο απλή περιγραφή αυτής της επαναστατικής προσέγγισης είναι το γεγονός ότι οι νέες Mercedes αποκτούν λειτουργικό σύστημα, OS, όπως οι υπολογιστές, τα κινητά μας και τα τάμπλετ. Με το MBUX, τα όργανα, τα χειριστήρια και στον ουσία ολόκληρο το αυτοκίνητο και ότι τεχνολογία ενσωματώνει, εντάσσονται σε μία νέα πραγματικότητα η οποία συνεργάζεται με τεχνητή νοημοσύνη για να αντιλαμβάνεται, να απεικονίζει, να εκτελεί εντολές και να διαισθάνεται τις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών.

Ο,τι και αν αναλύσουμε για το νέο λειτουργικό σύστημα των νέων Mercedes του οποίου μία πρώτη γεύση σας είχαμε δώσει πριν λίγο καιρό, θα είναι λίγο περίεργο για τους συμβατικούς οδηγούς.

Οπότε, διαβάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα λέμε παρακάτω

  • Μνήμη: RAM 8GB DDR4
  • Τσιπ: NVIDIA PARKER 128
  • Cpu: 6CORE
  • Γραφικά: GPU 256 CUDA CORES Real Time 3D rendering
  • Υπολογισμοί: 50.000 DMIPS
  • Ο καλύτερος αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ

 

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Οτι η αυτοκίνηση αλλάζει και ότι σε λίγα χρόνια η πλήρης ενσωμάτωση της αυτόνομης οδήγησης θα μας κάνει όλους, ακόμα και τον οδηγό, απλούς επιβάτες στα αυτοκίνητά μας.

Και επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις και άρα ένα βίντεο, εκατομμύρια λέξεις, δείτε δύο βίντεο με  την επίσημη παρουσίαση του συστήματος αλλά και την δοκιμή του και θα καταλάβετε προς τα πού οδεύουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook