Η Nissan φέρνει το ηλεκτρικό Leaf στην Ελλάδα το 2018

Ελληνικά αποκαλυπτήρια για το ηλεκτρικό Nissan τον Νοέμβριο και πωλήσεις από τον Μάιο του 2018

i-nissan-fernei-to-ilektriko-leaf-stin-ellada-to-2018
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στη χθεσινή παρουσίαση των ανανεωμένων Nissan Qashqai και X-Trail στον Ιππικό Ομιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου, τα νέα μοντέλα αποτέλεσαν το ένα σκέλος της εκδήλωσης.

Η παρουσίαση όμως από τους επιτελείς της εταιρίας είχε μία ακόμα πολύ σημαντική αποκάλυψη που δεν είναι άλλη από την έλευση του ηλεκτρικού Nissan Leaf στην Ελλάδα, το 2018!

Το εξολοκλήρου ηλεκτρικό μοντέλο, που είναι το πιο επιτυχημένο στην παγκόσμια αγορά με 380.000 πωλήσεις παγκοσμίως, θα αποκαλυφθεί στο ελληνικό κοινό στο πλαίσιο της έκθεσης Αυτοκίνηση τον Νοέβριο και θα βρεθεί στις εκθέσεις της Nissan στην Ελλάδα από τον Μάιο του 2018.

 

 

Παρά το γεγονός ότι στη χώρα δεν υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης, οι υπεύθυνοι της εταιρίας δήλωσαν πως δεν ανησυχούν γιατί η αυτονομία του νέου Leaf είναι πολύ μεγάλη (380 χιλιόμετρα) και μπορεί να καλύψει με άνεση τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης ακόμα και ενός πολύ ενεργητικού οδηγού.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Nissan Leaf

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Nissan μας τόνισαν ότι βρίσκονται και σε συνομιλίες με ομίλους εταιριών ώστε να εισάγουν και το ηλεκτρικό βαν, eNV200 προσφέροντας έναν καθαρό και εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στις εταιρίες που σέβονται το περιβάλλον και φυσικά θέλουν να κάνουν και οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook