Νέο πλήρες site απέκτησαν τα μοντέλα της DS Automobiles

Η γαλλική DS Automobiles ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητές της, την 1η Ιουνίου 2014 και εδρεύει στο Παρίσι

neo-plires-site-apektisan-ta-montela-tis-ds-automobiles
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα μοντέλα DS της Citroen που πριν λίγα χρόνια διαχωρίστηκαν από την Citroen και αυτονομήθηκαν σε μία νέα μάρκα, αποκτούν τώρα και στην Ελλάδα το δικό τους ξεχωριστό site.

H νέα επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας DS Automobiles είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.dsautomobiles.gr.

Eχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες του διαδικτύου. Είναι πλήρως συνδεδεμένη με τα social media, είναι φιλική προς τον χρήστη και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές οθόνες, όπως οθόνες υπολογιστών, tablets και smartphones.

Στη νέα ολοκληρωμένη ιστοσελίδα της DS Automobiles, οι χρήστες μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες των μοντέλων DS, όπως για παράδειγμα εκδόσεις, κινητήρες, κιβώτια, τεχνολογίες και χρώματα, καθώς και να στείλουν αίτημα για Test Drive, προσφορά, να κλείσουν ραντεβού κ.α.

Επιπλέον οι χρήστες στην ενότητα “O Κόσμος της DS” έχουν την δυνατότητα να μάθουν και να γνωρίσουν την ιστορία, την εμπειρία, το αγωνιστικό πνεύμα, τις καινοτομίες, τις τεχνολογίες και τα νέα της μάρκας DS. 

Η ιστορία

  • Η γαλλική DS Automobiles ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητές της, την 1η Ιουνίου 2014 και εδρεύει στο Παρίσι.
  • Η πορεία της ξεκινά το 1955 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, με την παρουσίαση του DS 19 του γνωστού μας «βάτραχου».
  • Σήμερα, πολλά χρόνια αργότερα, τα DS 3, DS 3 CABRIO, DS 3 Performance, DS 4, DS 4 CROSSBACK, DS 4S, DS 5, DS 5LS και DS 6, αποτελούν την νέα έκφραση του Band DS
  • Σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Κίνα, η DS Automobiles έχει ένα ειδικό δίκτυο αντιπροσωπειών DS Stores όπου οι πελάτες απολαμβάνουν αποκλειστικές premium υπηρεσίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook