Πιο …φωτεινό έγινε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του νέου Citroen C3 Aircross

Πέντε αστέρια από τον EuroNCAP για το γαλλικό SUV με κορυφαίες επιδόσεις στις δοκιμές πρόσκρουσης

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο Citroen C3 Aircross το οποίο λανσαρίστηκε το Νοέμβριο, έχει ήδη καταγράψει πάνω από 20.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Στα θετικά του μοντέλου έρχεται τώρα να προστεθεί και η διάκριση από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP που δοκιμάζει την ασφάλεια των καινούργιων αυτοκινήτων.

Τα 5 αστέρια με τα οποία επιβραβεύτηκε η ασφάλεια που προσφέρει το νέο C3 Aircross, είναι άλλη μια επιβεβαίωση των πλεονεκτημάτων του μοντέλου που μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες στο κόμπακτ αμάξωμα των 4,15 μ.

 

Αναλυτικά, το Citroen C3 Aircross πέτυχε τις παρακάτω βαθμολογίες ανά κατηγορία δοκιμής:

  • Προστασία Ενηλίκων: 32.6 πόντοι/ 85%
  • Μπροστινή σύγκρουση: 7.8 πόντοι (μέγιστο: 8)
  • Μπροστινή πρόσκρουση σε τοίχο: 7.7 πόντοι (μέγιστο: 8)
  • Πλευρική πρόσκρουση: 8 πόντοι (μέγιστο: 8)
  • Πρόσκρουση σε στύλο: 7.5 πόντοι (μέγιστο: 8)
  • Επιβάρυνση αυχένα επιβατών: 1.6 πόντοι (μέγιστο: 3)

 

Η καμπίνα του νέου C3 Aircross είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άνεση στους επιβαίνοντες, με ένα φιλόξενο και ευχάριστο, μα πάνω απ’ όλα, ασφαλές περιβάλλον. Για τον οδηγό του, το C3 Aircross αποδεικνύει τη φύση του SUV και τον άριστο χαρακτήρα του, με την ευκολία των χειρισμών του.

Ενα αυτοκίνητο το οποίο απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια, νέους γονείς, το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV ξεχωρίζει και με την εξαιρετική απόδοσή του σε ότι αφορά στην προστασία των παιδιών.

Ευέλικτο στην πόλη αλλά και με όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστο στον οδηγό του, το νέο Citroen C3 Aircross Next Gen. SUV ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και εξασφαλίζει εντυπωσιακή προστασία πεζών.

Με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε με γνώμονα κάθε ταξίδι να γίνεται ευκολότερο και ασφαλέστερο χάρη στις διαισθητικές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στο τιμόνι. Το νέο SUV Citroen C3 Aircross διαθέτει 12 τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του οδηγού, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στις καθημερινές μετακινήσεις.

Οι τιμές του νέου Citroen C3 Aircross, ξεκινούν από 14.950 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook