Πρώτη του Hyundai i30 N TCR στο βάθρο του Νurburgring

Τα αυτοκίνητα της Hyundai Motorsport ολοκλήρωσαν τον 24ωρο αγώνα κατακτώντας τη δεύτερη και τέταρτη θέση στην κατηγορία τους

prwti-tou-hyundai-i30-n-tcr-sto-bathro-tou-nurburgring
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα δύο i30 N TCR της Hyundai Motorsport N εντυπωσίασαν στο ντεμπούτο τους στο ADAC Zurich 24h Race, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Nürburgring Nordschleife.

Το καλύτερο από τα δύο αυτοκίνητα ολοκλήρωσε τους 35 συνολικά γύρους - παίρνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία - αναδεικνύοντας τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τόσο του αυτοκινήτου όσο και του πακέτου επιλογών που σχεδιάστηκε ειδικά για αγώνες αντοχής.

Από την αρχή του Σαββατοκύριακου τα δύο πληρώματα της Hyundai αποδείχτηκαν τα πιο γρήγορα από τους αγωνιζόμενους με προδιαγραφές TCR.

 

Με αυτόν τον τρόπο επανέλαβαν το κατόρθωμά τους από τον προκριματικό αγώνα του περασμένου μήνα, με τον Peter Terting να βελτιώνει τον προηγούμενο χρόνο του σημειώνοντας ρεκόρ στην κατηγορία αγωνιστικής αντοχής με 8: 58.463 και παίρνοντας την pole position με τον αριθμό # 831, που ολοκληρώθηκε από τους Andreas Gülden, Nicola Larini και Manuel Lauck.

Ο Moritz Oestreich στο μεταξύ κατάφερε τον καλύτερο χρόνο διανύοντας την πίστα των 25km με το άλλο i30 Ν TCR με τον αριθμό # 830 εκκινώντας πρώτος με το αυτοκίνητο, το οποίο μοιράστηκε οδηγικά με τους Κορεάτες Jae Kyun Kim και Byung Hui Kang, καθώς και τον Guido Naumann.

 

Δείτε την "πολιτική έκδοση" του i30 N TCR που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα

 

Ο Thomas Schemera, Executive Vice President and Head of High Performance Vehicle & Motorsport Division, δήλωσε: «Με το σύνθημα «αισθανθείτε την αίσθηση», η Hyundai αναπτύσσει οχήματα υψηλών επιδόσεων, που οι πελάτες μπορούν να συντονίζονται συναισθηματικά. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα και την εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει σε αυτόν τον αγώνα, θα αναπτύξουμε οχήματα ευχάριστα στην οδήγηση που θα προσφέρουν διασκέδαση στους πελάτες κατά την καθημερινή τους χρήση ».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook