Πως το νέο MINI Countryman μπορεί να βρει τις χαμένες σου βαλίτσες

Το MINI Find Mate, είναι μία από τις μεγαλύτερες ψηφιακές υπηρεσίες που προστέθηκε στο MINI Connected

pws-to-neo-mini-countryman-mporei-na-brei-tis-xamenes-sou-balitses
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο MINI Countryman, η δεύτερη γενιά του διάσημου μοντέλου, είναι το μεγαλύτερο μοντέλο ολόκληρης της γκάμας της ιστορικής Βρετανικής μάρκας.

Πέρα όμως από τα γνωστά του χαρακτηριστικά, τους κινητήρες, την άνεση και φυσικά την έκδοση John Cooper Works που μόλις παρουσιάστηκε, το Countryman έχει στον προαιρετικό εξοπλισμό του και ένα σύστημα που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο κοινό!

Το MINI Find Mate, μία από τις μεγαλύτερες ψηφιακές υπηρεσίες που προστίθεται στο MINI Connected.

 

Αποτελεί τμήμα του Wired package και αποτελείται από τις λεγόμενες ετικέτες (tags) με λειτουργία ασύρματης παρακολούθησης που προσαρτώνται σε αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά και σε είδη ταξιδιού όπως τσάντες, βαλίτσες, μπρελόκ και σακίδια.

 

Το MINI Find Mate μπορεί να παρακολουθεί τη θέση αντικειμένων συνδεδεμένων με το σύστημα που ο οδηγός δεν θέλει να ξεχάσει. Η παρακολούθηση γίνεται όχι μόνο μέσω του υπολογιστή ταξιδιού του MINI Countryman αλλά και μέσω smartphone με αναγκαία προϋπόθεση να υπάρχει σύνδεση Bluetooth με την ετικέτα, ένα ηχητικό σήμα μπορεί να ενεργοποιηθεί στο αυτοκίνητο ή στο smartphone για να βοηθήσει στον εντοπισμό του αντικειμένου.

 

 

Εάν η ετικέτα βρίσκεται εκτός εμβέλειας του Bluetooth, ο οδηγός μπορεί να οδηγηθεί στο σημείο στο οποίο ανιχνεύτηκε σύνδεση τελευταία φορά.

Μόλις το smartphone ή το όχημα εισέλθει στην εμβέλεια του πομποδέκτη της ετικέτας, αυτή ενεργοποιείται και εντοπίζεται μέσω ηχητικού σήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook