Στις 8 Οκτωβρίου ο αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόι

Αναβιώνει ύστερα από 35 χρόνια και είναι αφιερωμένος στον Γιώργο Μοσχού

stis-8-oktwbriou-o-agwnas-taxutitas-autokinitwn-sto-tatoi
SHARE THIS
0
SHARES

Εντείνονται οι προετοιμασίες για τον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017 στο Τατόι.

Ο αγώνας αναβιώνει μετά από 35 χρόνια και φέτος το σωματείο “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ” και “DIELPISFORMULA1’, το αφιερώνει στον οδηγό Γιώργο Μοσχού (1944-2011) για τη συνολική του προσφορά στο άθλημα και στα μηχανοκίνητα σπορ.

Οι δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο από τις 9:00 ως τις 16:00 πρώτα οι ελεύθερες δοκιμές για να στήσουν σωστά τα αυτοκίνητά τους οδηγοί και μηχανικοί και στη συνέχεια οι χρονομετρημένες δοκιμές για να καθοριστεί η σειρά εκκίνησης των αυτοκινήτων.

   Την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί και θα διεξαχθούν σε δύο σκέλη και τα αυτοκίνητα χωρισμένα σε πέντε κατηγορίες.

1.  Sport

2.  Τουρισμού (touring)

3.  Formula Saloon

4.  Μεγάλου Τουρισμού (turbo-ατμοσφαιρικά)

5.  Ενιαίο ΣΟΑΑ

6.  Formula

Στο πλαίσιο του αγώνα ταχύτητας θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με αυτοκίνητα ράλλυ των κατηγοριών Ν-Α-Ε. 

Η πίστα έχει μήκος 3.610μ ,είναι αριστερόστροφη και περιλαμβάνει 19 στροφές. Το πλάτος της αγωνιστικής διαδρομής είναι στο 20% περίπου 15μ και το υπόλοιπο στα 12μ.

H πρόσβαση στο χώρο γίνεται είτε μέσω του Προαστιακού, (στάση Δεκέλεια)  είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, τα οποία σταθμεύουν σε προκαθορισμένο χώρο του αεροδρομίου, δωρεάν. Υπάρχουν δύο είσοδοι στο αεροδρόμιο, Βόρεια και Νότια από τη λεωφόρο Τατοΐου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της viva.gr. https://www.viva.gr/tickets/shows/aeroporiki-vasi-tatoiou/tatoi-racing/

Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, στην κερκίδα 15 ευρώ, Φοιτητικό και Μαθητικό με 5 ευρώ ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών για ΑΜΕΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) και για άνεργους με επίδειξη θεωρημένης κάρτας ανεργίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook