Στις ΗΠΑ τα εκχιονιστικά είναι λίγο... διαφορετικά και τα αγοράζουν ιδιώτες

Το Nissan TITAN η μεγάλη εκδοχή του ευρωπαϊκού Navara, έχει κινητήρα βενζίνης V8 5.6 λίτρων ή turbo diesel 5.0 λίτρων και εξοπλίζεται με "πακέτο εκχιονισμού"

stis-ipa-ta-ekxionistika-einai-ligo-diaforetika-kai-ta-agorazoun-idiwtes
|
SHARE THIS
0
SHARES

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, η Nissan στις ΗΠΑ προετοιμάζεται για να τον αντιμετωπίσει με την έκδοση Snow Plow Prep, του pickup ΤΙΤΑΝ XD.

 

Το συγκεκριμένο πακέτο  περιλαμβάνει  εμπρόσθιους βραχίονες βαρέως τύπου και ένα εκχιονιστικό μαχαίρι μεγάλης ικανότητας εκχιονισμού.

 

Το Nissan TITAN XD είναι χτισμένο σε ένα ειδικό πλαίσιο και το σασί του μπορεί να ανταποκριθεί στις πλέον δύσκολες εμπορικές και εκτός δρόμου απαιτήσεις. Σε συνδυασμό με τον σκελετό τύπου σκάλας πλήρους μήκους με πρόσθετη ακαμψία, τόσο κατακόρυφη και πλευρική όσο και στρεπτική, δεν είναι τυχαίο πως στις ΗΠΑ διαγράφει μια αξιοσημείωτη εμπορική πορεία.

 

Ο κινητήρας 5.6 λίτρων Endurance® V8 του TITAN XD, ο οποίος χυτεύεται, σφυρηλατείται και συναρμολογείται στο εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων της Nissan στο Decherd του  Tennessee, έχει ονομαστική ισχύ 390 ίππων και ροπή στρέψης  54 κιλών !  Αξίζει να σημειωθεί πως το TITAN XD διατίθεται στις ΗΠΑ και με τον επίσης πανίσχυρο κινητήρα Cummins® 5.0L V8 Turbo Diesel.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook