Τα Nissan Micra και Leaf στην κορυφή του δείκτη ικανοποίησης πελατών

Gold Supermini το Micra και Gold Electric Car το LEAF στην τελευταία έρευνα του βρετανικού Driver Power για το 2018

ta-nissan-micra-kai-leaf-stin-korufi-tou-deikti-ikanopoiisis-pelatwn
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα Nissan MICRA και LEAF κατέκτησαν την κορυφή της βαθμολογίας των αντίστοιχων κατηγοριών τους, στην τελευταία έρευνα του Driver Power.

Το Nissan MICRA κέρδισε το βραβείο Gold Supermini 2018 και ήταν το supermini με τις καλύτερες επιδόσεις σε πέντε από τις εννέα, υπό αξιολόγηση,  κατηγορίες του Driver Power, ήτοι: Κινητήρας & Κιβώτιο Ταχυτήτων, Εσωτερικό & Άνεση, Κύλιση & Χειρισμός, Ψυχαγωγία, Συνδεσιμότητα & Ηλεκτρονικά, όπως και Εξοπλισμός Ασφαλείας.

Το Nissan LEAF κέρδισε το βραβείο Gold Electric Car 2018. Ηταν το αυτοκίνητο με το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία  Κινητήρας  & Κιβώτιο Ταχυτήτων και κατατάχθηκε  3ο στην κατηγορία Κατανάλωση/Χλμ  & Λειτουργικά Κόστη.  Ωστόσο, δεν ήταν το ολοκαίνουργιο LEAF που πήρε τον τίτλο, αλλά το μοντέλο πρώτης γενιάς.

 

 

Το βραβείο Gold Electric Car του LEAF, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο βραβείων που έχει κατακτήσει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, το νέο Nissan LEAF τιμήθηκε με το τίτλο του Παγκόσμιου Πράσινου Αυτοκινήτου για το 2018.

 

Στην έρευνα βραβεύτηκε το προηγούμενο LEAF. Αυτό είναι το νέο μοντέλο που καταφθάνει στην Ελλάδα τον Μάιο
Στην έρευνα βραβεύτηκε το προηγούμενο LEAF. Αυτό είναι το νέο μοντέλο που καταφθάνει στην Ελλάδα τον Μάιο

Το ολοκαίνουριο Nissan LEAF αποτελεί την εικόνα του Nissan Intelligent Mobility. Πρόκειται για το όραμα της Nissan για το μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Το νέο Nissan LEAF, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο.

 

Το Power Driver είναι μία από τις ευυπόληπτες  έρευνες ικανοποίησης πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Dennis Publishing, την εκδοτική εταιρεία που διαχειρίζεται τα περιοδικά  αυτοκινήτων Auto Express και Carbuyer.
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook