Τα Opel Combo, Vivaro & Movano σε 400 εκδόσεις για κάθε ανάγκη

Πάνω από 400 εργοστασιακές εκδόσεις απαντούν σε κάθε επαγγελματική ή βιομηχανική ανάγκη

ta-opel-combo-vivaro--movano-se-400-ekdoseis-gia-kathe-anagki
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Opel προσφέρει τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα - Combo, Vivaro και Movano, με ωφέλιμα φορτία από 800 kg - 2.000 kg και χώρους φόρτωσης από 3,4 m3 έως 22 m3 σε τόσες εκδοχές όσες χρειάζονται για να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις όσο παράξενες και αν είναι.

 

Επιπλέον, συνεργάζεται με πολλές διάσημες εταιρίες μετατροπών που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις. Υπό την ομπρέλα του “Conversions2Go” οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από λύσεις υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνονται στους τιμοκαταλόγους της Opel. Επιπλέον, διατίθενται πολλές, πρόσθετες μετατροπές βασισμένες σε οχήματα Opel, όπως ψυγεία, βαν, μεταφοράς προσωπικού, υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ειδικής χρήσης.

 

Για να προσφέρει την καλύτερη λύση για όλες τις ανάγκες των πελατών και να καλύψει όλες τις κατηγορίες μετατροπών, η Opel προσφέρει τρεις διαφορετικές διαδικασίες πωλήσεων:

Εργοστασιακές λύσεις: Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides (με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα), tippers (ανατρεπόμενα), μίνι λεωφορεία, crew vans (van μεταφοράς προσωπικού) και κλειστά αμαξώματα (box bodies). Η διαχείριση της παραγγελίας γίνεται από ένα σημείο. Οι πελάτες απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που προσφέρει ο κατασκευαστής, όπως εγγύηση πλήρους κάλυψης Opel, εκτενείς εργοστασιακές υπηρεσίες και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών aftersales.
Opel Conversions2Go: Η Opel παρέχει το βασικό όχημα και πιστοποιημένοι εταίροι αναλαμβάνουν τη μετατροπή για τη συγκεκριμένη χρήση, για λογαριασμό της Opel. Υπάρχουν ποικίλες δυνατότητες, όπως Vivaro με εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού της Sortimo ή συστήματος οργάνωσης της Bott ή Movano με ανατρεπόμενη καρότσα ή  ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα από αλουμίνιο της JPM.
Λοιπές πιστοποιημένες μετατροπές: Για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες εξατομίκευσης και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών στο 100%, η Opel συνεργάζεται και με άλλους κατασκευαστές αμαξωμάτων. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης είναι σε απευθείας επικοινωνία με το Διανομέα και το Μετατροπέα για να προσδιοριστεί το πεδίο εφαρμογής αλλά πάντα θα γνωρίζει ότι οι  πιστοποιημένες μετατροπές καλύπτονται από ασφάλεια προϊοντικής ευθύνης από το μετατροπέα, ενώ η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών εξασφαλίζεται για 12 χρόνια από την παράδοση στον πελάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook