Το Citroen C3 Aircross Next Gen. SUV στην κορυφή του AutoBest 2018

Κέρδισε τον τίτλο του “Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη” (“BEST Buy Car of Europe"), με σημαντική βαθμολογική διαφορά από τους αντιπά

to-citroen-c3-aircross-next-gen-suv-stin-korufi-tou-autobest-2018
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η κριτική επιτροπή του Autobest, ανακοίνωσε πως το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, κατέκτησε τον τίτλο του “Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη” για το 2018.

Η πανευρωπαική αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία, αλλά το κυριότερο τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Από το 2001, μετά από την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως “BEST Buy Car of Europe”, αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή.

Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής - αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroën C3, έτσι και τώρα το Νέο  Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο.

 

Αναλυτικά η βαθμολογία των μοντέλων που διαγωνίστηκαν είχε ως εξής:

  1. Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοί
  2. Opel Grandland – 1.302 βαθμοί
  3. VW T-Roc – 1.205 βαθμοί
  4. Seat Ibiza – 1.190 βαθμοί
  5. Ford Fiesta – 1.182 βαθμοί
  6. Honda Civic – 1.138 βαθμοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook