Το Honda Civic Type R ανακηρύχθηκε 'Sport auto 2017'

Tο Civic Type R κερδίζει για δεύτερη φορά τον τίτλο καθώς και η προηγούμενη γενιά 2015 Civic Type R, είχε κατακτήσει τα σκήπτρα της κατηγορίας

to-honda-civic-type-r-anakiruxthike-sport-auto-2017
|
SHARE THIS
0
SHARES

Οι αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού “sport auto” ψήφισαν το Civic Type R της Honda ως το ‘Καλύτερο Εισαγόμενο Μικρομεσαίο Σπορ Αυτοκίνητο’ στη φετινή έκδοση του θεσμού.

Πάνω από 13.000 αναγνώστες ανέδειξαν το Civic Type R ως το καλύτερο στην  κατηγορία του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Φρέσκο ακόμα από το ρεκόρ γύρου για προσθιοκίνητα οχήματα που πέτυχε στο θρυλικό Nürburgring Nordschleife τον Απρίλιο, το Civic Type R κερδίζει για δεύτερη φορά τον τίτλο καθώς και η προηγούμενη γενιά 2015 Civic Type R, είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο ‘Best Import Compact Sports Car’.

Το νέο Civic Type R επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 5,7 δεύτερα έχοντας ένα βελτιστοποιημένο κινητήρα 2.0 VTEC TURBO που αποδίδει 320 ίππους. Η τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί στα 272 km/h με την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και το βελτιστοποιημένο πακέτο αεροδυναμικής να παρέχουν εξαιρετική ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

Το Honda SENSING είναι στάνταρ στη οικογένεια Civic και θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ασφαλείας στην κατηγορία του, με συστήματα όπως Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist και intelligent Adaptive Cruise Control.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook