Απίστευτο: Γερουσιαστής απαιτεί σχέδιο για επίθεση... ζόμπι

Εντάξει, κάπου έχει χαθεί η σοβαρότητα και η ψυχραιμία. Γερουσιαστής και δη αριστερός απαιτεί κυβερνητικό σχέδιο για ενδεχόμενη επίθεση ζόμπι!

apisteuto-gerousiastis-apaitei-sxedio-gia-epithesi-zompi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Εντάξει, κάπου έχει χαθεί η σοβαρότητα και η ψυχραιμία. Γερουσιαστής και δη αριστερός απαιτεί κυβερνητικό σχέδιο για ενδεχόμενη επίθεση ζόμπι! 

Πρόκειται για τον Κάρλες Μουλέτ Γκαρθία, ο οποίος στις 23 Φλεβάρη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση... σαμποτάρει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο χωρίς να απαντά στην ξεκάθαρη ερώτηση «τι πρωτόκολλα έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση, στην περίπτωση μιας επέλασης- Αποκάλυψης ζόμπι».

 

Τελικά η κυβέρνηση της Ισπανίας αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μονοσέλιδη δήλωση μόλις την προηγούμενη Κυριακή.

Παραθέτοντας την ερμηνεία του όρου «Αποκάλυψη» από ένα λεξικό, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι «αν ‘Αποκάλυψη’ σημαίνει ‘το τέλος του κόσμου’, τότε η Μαδρίτη δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα για κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Υπάρχουν πλάνα για πιθανές καταστροφές, από φυσικούς ή ανθρώπινους παράγοντες και πρωτόκολλα πρόληψης για την προστασία των πολιτών, που περιλαμβάνουν όλους τους δημόσιους τομείς και τις δυνάμεις ασφαλείας».

Ειδικότερα για τα... ζόμπι, η κυβέρνηση τονίζει ότι «αμφιβάλλουμε για το αν υπάρχουν άνθρωποι που σκοτώνονται και ξαναγεννιούνται με μαγεία». 

Δηλαδή, η κυβέρνηση παραδέχτηκε πως όντως δεν υπάρχει σχέδιο γι’ αυτή την περίπτωση.

Ο γερουσιαστής δεν χάρηκε με την απάντηση και είπε ότι η κυβέρνηση «δεν εξηγεί με ποιον τρόπο θα τους αντιμετωπίσει ούτε ποιες πράξεις ορίζουν το ‘ζόμπι που δρα αυτοματοποιημένα’», ενώ συμπλήρωσε ότι η ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι ελλιπής και η ίδια η κυβέρνηση υποκριτική, σύμφωνα με την El Mundo.

Φωτό: Shutterstock

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook