Σαλος με τη φωτογραφία νεογέννητου πάνω σε μηχανάκι στη Μυτιλήνη

Χαμός στα social media από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που απεικονίζει άντρα πάνω σε μηχανάκι και μία γυναίκα να κρατά ένα καλαθάκι με ένα μωρό.

salos-me-ti-fwtografia-neogennitou-panw-se-mixanaki-sti-mutilini
SHARE THIS
0
SHARES

Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που απεικονίζει έναν άντρα σε μηχανάκι και πίσω μία γυναίκα κρατά ένα καλαθάκι με ένα μωρό.

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στο Facebook. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο που τη συνοδεύει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Πάντως η φωτογραφία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με κάποιους χρήστες κοινωνικών δικτύων να κατακεραυνώνουν τον οδηγό και τη γυναίκα που επιβαίνει στο μηχανάκι για ανεύθυνη συμπεριφορά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και άλλους να αναφέρουν ότι μπορεί απλά να επρόκειτο για κάποια ανάγκη.

Η καταγγελία που σαρώνει το facebook: 

«Tην Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά»!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook