Τα παιδιά τους έπαιζαν ποδόσφαιρο κι αυτοί πλακώθηκαν στο ξύλο

Δεν σεβάστηκαν το άθλημα ούτε όμως τα παιδιά τους! Γονείς πλακώθηκαν άγρια σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου, κάποιοι μάλιστα πήγαν στο νοσοκομείο!

|
SHARE THIS
0
SHARES

Ένας απίστευτης αγριότητας καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε γονείς στην Ισπανία σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος.
Δεν σεβάστηκαν το άθλημα ούτε όμως τα παιδιά τους! Γονείς πλακώθηκαν άγρια σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου, κάποιοι μάλιστα πήγαν στο νοσοκομείο!

Όλα ξεκίνησαν με ένα σκληρό τάκλιν στον αγώνα των παιδικών ομάδων Alaro-Collerense στην Μαγιόρκα. Κάποιοι γονείς μπήκαν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή. Κάποιοι άλλοι όμως κινήθηκαν απειλητικά κατά του παίκτη που είχε προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτό ήταν! Ξεκίνησε ένας τρομερός με μπουνιές, κλωτσιές αλλά και μαλλιοτραβήγματα.

Δεν σκέφτηκαν οι εμπλεκόμενοι όχι μόνο ότι ήταν μπροστά τα παιδιά τους ηλικίας 12 - 13 ετών αλλά και ότι μπορούσε κάποιο να χτυπήσει πάνω στο ξυλοκόπημα. Στο βίντεο φαίνεται κάποια στιγμή, ενώ πέφτει... το ξύλο της αρκούδας, ένα παιδάκι που είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των θλιβερών επεισοδίων!

Μάταια ορισμένες μητέρες προσπάθησαν να χωρίσουν τους εξαγριωμένους.

«Ντροπή σας, ντροπή σας» ακούγεται να λέει μια γυναίκα χωρίς, ουδείς όμως συγκινείται.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία ενώ αρκετοί από τους βίαιους πατεράδες κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook