Αμερικανίδα εμπόδιζε άντρα να μπει στο σπίτι του λόγω χρώματος! (βίντεο)

Ούτε που το φανταζόταν αυτό που έπαθε ο D'Arreion Toles επιστρέφοντας την περασμένη Παρασκευή στο διαμέρισμά του. Ένοικος δεν τον άφηνε να μπει λόγω χρώματος!

amerikanida-empodize-antra-na-mpei-sto-spiti-tou-logw-xrwmatos-binteo
SHARE THIS
0
SHARES

Ούτε που το φανταζόταν αυτό που έπαθε ο D'Arreion Toles επιστρέφοντας την περασμένη Παρασκευή στο διαμέρισμά του. Ένοικος δεν τον άφηνε να μπει λόγω χρώματος! Το περιστατικό συνέβη στο St. Louis των ΗΠΑ.

Ο άντρας έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, όταν έπεσε πάνω στην Hilary Brooke Mueller, η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της. Τότε εκείνη τον εμπόδισε να εισέλθει στο κτήριο ζητώντας του αποδεικτικά στοιχεία ότι μένει σε αυτό! 

Βίντεο του περιστατικού κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral και κοντεύει να φτάσει τις 7 εκατομμύρια προβολές.

«Παρακαλώ κυρία μου κάντε στην άκρη», λέει ο 24χρονος στη γυναίκα η οποία τον ρωτά: «Μένετε εδώ; Αισθάνομαι άβολα». «Μπορείτε να αισθάνεστε άβολα, είναι δικό σας θέμα. Αισθάνεστε άβολα γιατί είστε εσείς», της απαντά ο νεαρός.

Η γυναίκα να μπαίνει στον ανελκυστήρα μαζί με τον Toles και τον ακολουθεί μέχρι την πόρτα του διαμερίσματός του, ενώ ρωτά να μάθει το όνομά του. Μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

«Το να είσαι μαύρος στην Αμερική και να επιστρέφεις σπίτι», ήταν ο τίτλος που έδωσε ο νεαρός άνδρας στο βίντεο.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα, να όμως που συνέβη! 30 λεπτά αργότερα η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου γιατί την είχε καλέσει εκείνη! Σοκαρίστηκα, αυτή είναι η Αμερική το 2018!», ανέφερε.Η εταιρεία πολυτελών διαμερισμάτων Tribeca STL στην οποία μέχρι πρότινος εργαζόταν η γυναίκα, γνωστοποίησε τη Δευτέρα 15/10 πως διέκοψε τη συνεργασία μαζί της. «Η οικογένεια της Tribeca-STL είναι μια εταιρεία η οποία αποτελείται από υπαλλήλους και κατοίκους από πολλά φυλετικά υπόβαθρα. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός αυτό και ποτέ δεν πρόκειται να υποστηρίξουμε τον ρατσισμό ή τις φυλετικές διακρίσεις στην εταιρεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook