
Σε συμβιβασμό ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με την πρώην παρουσιάστρια Γκρέτσεν Κάρλσον κατέληξε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
Σημειώνεται ότι η παρουσιάστρια είχε καταθέσει μήνυση κατά του πρώην προέδρου του δικτύου Ρότζερ Έλις κατηγορώντας ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Ο όμιλος 21st Century Fox Inc, μητρική εταιρεία του Fox News, επιβεβαίωσε τον συμβιβασμό αλλά δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους της συμφωνίας και προχώρησε σε μια δημόσια απολογία προς την ενάγουσα.
«Εκφράζουμε ειλικρινά τη λύπη μας και ζητάμε συγγνώμη για το γεγονός ότι η Γκρέτσεν δεν αντιμετωπίστηκε με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που εκείνη και καθένας από τους συναδέλφους μας αξίζει» επισημαίνει ο όμιλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr