Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Βρέθηκε πιτζάμα με κηλίδες αίματος

Το σημαντικότερο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

diplo-egklima-stin-kupro-brethike-pitzama-me-kilides-aimatos
SHARE THIS
0
SHARES

Μια πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος, η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου στην Κύπρο κρίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πολίτη» ως το σημαντικότερο μέχρι τώρα τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές του διπλού φονικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» η αστυνομία κατάφερε χθες να διασταυρώσει την πληροφορία που κυκλοφορούσε εδώ και μέρες περί του εντοπισμού μίας πιτζάμας με κηλίδες αίματος εντός της οικίας η οποία έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ωστόσο κάποιοι από την Αστυνομία συνηγορούν ότι κατά τον κρίσιμο χρόνο, το ξημέρωμα της περασμένης Πέμπτης, έπρεπε να γίνουν κάποιοι πρόσθετοι χειρισμοί οι οποίοι θα επιτάχυναν την εξιχνίαση του εγκλήματος αλλά δυστυχώς δεν έγιναν.

«Είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες και δύσκολες υποθέσεις που κλήθηκα να διερευνήσω αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο», ήταν τα μόνα λόγια που καταφέραμε μετά δυσκολίας «να βγάλουμε» από ένα μέλος της ανακριτικής ομάδας που διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Κύπρου: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη διερεύνηση ενός πολύ δύσκολου εγκλήματος με κάποιο δεδομένο, ότι δεν υπάρχει για παράδειγμα ένα φονικό όπλο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει μαρτυρία ίσως ως προς κίνητρα κ.λπ. Η έλλειψη αυτών των στοιχείων οδηγεί στο ότι η διερεύνηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές αυτές, που την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Επομένως θα πρέπει να συνεχίσει [σ.σ. η Αστυνομία] –αλλά να συνεχίσει με τη δέουσα σπουδή και ταχύτητα– γιατί η πάροδος του χρόνου δεν είναι καλός οδηγός».

Πηγή: Πολίτης 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook