Η απάνθρωπη συμπεριφορά δικαστίνας σε άρρωστη κατηγορούμενη στις ΗΠΑ (vid)

Πολλά είναι τα επικριτικά σχόλια που έχει προκαλέσει η απαράδεκτη, σχεδόν απάνθρωπη συμπεριφορά γυναίκας δικαστού σε κατηγορούμενη που ήταν άρρωστη.

SHARE THIS
0
SHARES

Πολλά είναι τα επικριτικά σχόλια που έχει προκαλέσει η απαράδεκτη, σχεδόν απάνθρωπη συμπεριφορά γυναίκας δικαστού σε κατηγορούμενη που ήταν άρρωστη, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Στο βίντεο φαίνεται η δικαστής να επιτίθεται φραστικά στην 59χρονη κρατούμενη, η οποία από την πλευρά της προσπαθούσε να της εξηγήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με το CBS Miami, η οικογένειά της ανέφερε ότι έπασχε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και έπρεπε να πάρει τα φάρμακά της.

"Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την θεραπεία σας για το αναπνευστικό" ακούγεται να λέει η δικαστής, ενώ την διέκοψε επανειλημμένως, λέγοντάς την να ακούει. "Κυρία, ούτε να λέτε 'ναι'. Απλά ακούστε".

Η 59χρονη ήταν κατηγορούμενη για οικογενειακή βία, αλλά αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της λίγες μέρες μετά.

Ανώτερος δικαστής δήλωσε λίγα 24ωρα αργότερα ότι η δικαστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στο έδρανο. Επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί το καλοκαίρι και είχε καταθέσει τα σχετικά έγγραφα λίγες εβδομάδες πριν το το περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook