Η Μελάνια, η Μπριζίτ και το λαμπερό δείπνο Τραμπ-Μακρόν -εικόνες

Λαμπερές εμφανίσεις από τις δύο πρώτες κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας αλλά και των προσκεκλημένων & οι φιλοφρονήσεις Τραμπ-Μακρόν προσέφεραν θέαμα στους φωτογράφους.

SHARE THIS
0
SHARES

Λαμπερές εμφανίσεις από τις δύο πρώτες κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας αλλά και των προσκεκλημένων και οι φιλοφρονήσεις Τραμπ-Μακρόν προσέφεραν θέαμα στους φωτογράφους στο επίσημο δείπνο για την επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ουάσιγκτον. 

Στην πρόποσή του πριν το δείπνο ο Ντόναλν Τραμπ περιέγραψε τη σύζυγό του ως «την απόλυτα απίστευτη πρώτη κυρία των ΗΠΑ» υψώνοντας στη συνέχεια το ποτήρι του για τον Εμμανουέλ Μακρόν. Και αυτά δεν ήταν τα μοναδικά καλά λόγια του Τραμπ για τη Μελάνια καθώς την ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου το δείπνο να είναι τέλειο ώστε να μείνει αξέχαστο σε όλους τους παριστάμενους.

Απευθυνόμενος στον Γάλλο πρόεδρο ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε «η φιλία μας να μεγαλώνει συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας στα γαλλικά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Τραμπ που επέλεξε τον ίδιο για να γίνει ο πρώτος πρόεδρος για τον οποίο παρατίθεται δείπνο στο Λευκό Οίκο. «Σας ευχαριστώ για όσα είπαμε και ανταλλάξαμε» συμπλήρωσε ο Γάλλος πρόεδρος πριν να υψώσει το ποτήρι του με τη σειρά του προκειμένου να κάνει πρόποση για την «αύθραστη φιλία των ΗΠΑ με τη Γαλλία». Το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Τραμπ στο ζεύγος Μακρόν, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου στον Λευκό Οίκο, προσέφερε στα ΜΜΕ ορισμένες αρκετά… ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

H Mελάνια Τραμπ επέλεξε μια δημιουργία της Chanel  και έκλεψε την παράσταση ενώ η  Μπριζίτ Μακρόν ένα μακρύ φόρεμα σε αποχρώσεις του κρεμ και χρυσές λεπτομέρειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook