Ντένιζ Κόατς:Η πιο καλοπληρωμένη γυναίκα στον κόσμο, με 1 εκ. ευρώ τη μέρα!

Είναι 51 χρόνων, διευθύνουσα σύμβουλος και κληρονόμος της στοιχηματικής εταιρείας Bet365, που είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο του διαδικτυακού τζόγου.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξάνεται κάθε χρόνο περίπου 300 εκατ. ευρώ! Ο μισθός της Ντενίζ Κόουτς είναι σίγουρα της αξίζει, αφού πέρυσι παρουσίασε τζίρο από τα πονταρίσματα το ποσό των 52,5 δισ. λίρες που ισοδυναμεί με το ΑΕΠ της Κροατίας και της Ουρουγουάης μαζί.

 

Το who is who

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η περιουσία της ξεπερνά τα 5,1 δισ δολάρια. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πίτερ Κόουτς που είναι πρόεδρος της Stoke City FC, ομάδας που αγωνίζεται στη Premier League. Είναι παντρεμένη με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Ρίτσαρντ Σμιθ και διαθέτει πτυχίο στην Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.

Η Ντένιζ Κόουτς ήρθε σε επαφή με τον χώρο του στοιχήματος όταν ήταν πολύ νεαρή, αφού από το σχολείο δούλευε στα ταμεία της οικογενειακής στοιχηματικής επιχείρησης Provincial Racing. Όταν απέκτησε το πτυχίο της εκπαιδεύτηκε στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης, μέχρι που αργότερα της δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστεί μια μικρή αλυσίδα στοιχηματικών γραφείων που ανήκαν στην οικογένεια. Ανέπτυξε την αλυσίδα και μέσω ενός δανείου από την Barclays απέκτησε μία ακόμα αλυσίδα με πρακτορεία στοιχημάτων.

Η Ντένιζ Κόουτς το 2017 έγινε το πιο υψηλόμισθο αφεντικό στην Βρετανία. Τον Ιανουάριο του 2000 η Κόουτς αγόρασε το Bet365 και τώρα έχει τη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Τα αρνητικά σχόλια για εκείνη είναι ότι φέτος αποφάσισε να δώσει αύξηση στον εαυτό της!

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook