Πανεπιστήμιο ζητά ζευγάρια για sex μπροστά στις κάμερες!

Η Pleasure Project, μια οργάνωση που ασχολείται με θέματα σεξουαλικής υγείας, ζητά τρία ζευγάρια, να κάνουν sex μπροστά στις κάμερες,

panepistimio-zita-zeugaria-gia-sex-mposta-stis-kameres
SHARE THIS
0
SHARES

Η Pleasure Project, μια οργάνωση στη Βρετανία που ασχολείται με θέματα σεξουαλικής υγείας, ζητά τρία ζευγάρια, να κάνουν sex μπροστά στις κάμερες, σε φυσικό περιβάλλον, όπως σε ένα φοιτητικό σπίτι ή στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας προφυλακτικό. Δεν πρόκειται όμως για ερωτική ταινία αλλά για καμπάνια ενημέρωσης για ασφαλές sex. 

Το γύρισμα θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες, και τα βίντεο θα μπορεί να τα δει μόνο μια μικρή πειραματική ομάδα μέσω ιδιωτικής σύνδεσης. Κανένας άλλος δεν θα έχει πρόσβαση στο υλικό, ενώ οι πρωταγωνιστές θα λάβουν για αμοιβη 200 λίρες το ζευγάρι.

«Το έργο που προετοιμάζουμε είναι πιλοτικό για ένα βρετανικό πανεπιστήμιο προκειμένου να διδάξουν αποτελεσματικές μεθόδους παροτρύνοντας τους νέους να χρησιμοποιούν προφυλακτικά» δήλωσε η  Suzanne Noble, εκπρόσωπος της καμπάνιας.

«Η έρευνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα δείχνει ότι οι νέοι άνθρωποι θα προτιμούσαν να δουν ένα κομψό, νατουραλιστικό σενάριο, στο οποίο τα ζευγάρια κάνουν σεξ με τη χρήση προφυλακτικών» πρόσθεσε η ίδια.

«Έτσι, για παράδειγμα, μπορούμε να κινηματογραφήσουμε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε μια κρεβατοκάμαρα που μοιάζει με σπίτι φοιτητή ή σε ένα αυτοκίνητο». 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν πληροφορίες στην οργάνωση για τη σχέση τους καθώς και αν συνήθως χρησιμοποιούν προφυλακτικά αλλά και πόσο διαθέσιμοι είναι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο τον Νοέμβριο.
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook