Αυτή είναι η συλλεκτική φιάλη για τα 50 χρόνια του Ούζου ΜΙΝΙ

Η παρουσίαση της επετειακής φιάλης που θα παραχθεί σε μόλις 2.017 αντίτυπα, πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του ΜΙΝΙ, τη Μυτιλήνη

auti-einai-i-sullektiki-fiali-gia-ta-50-xronia-tou-ouzou-mini
SHARE THIS
0
SHARES

Το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια και παρουσιάζει μια νέα επετειακή φιάλη έκπληξη. Συνολικά θα παραχθούν 2.017 συλλεκτικές φιάλες, διαθέσιμες αποκλειστικά από το κατάστημα του αποστακτηρίου στη Μυτιλήνη.

 

Η εμφάνιση της επετειακής φιάλης είναι εμπνευσμένη από τη διαδρομή του αγαπημένου ούζου. Η ετικέτα συμβολίζει ένα ταξίδι στην ιστορία του Ούζου ΜΙΝΙ, μιας ιστορίας άρρηκτα συνδεδεμένης με τα χρώματα και αρώματα του ελληνικού καλοκαιριού.

Η παρουσίαση της επετειακής φιάλης πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του ΜΙΝΙ, στην έναρξη του μοναδικού Φεστιβάλ Ούζου. Εκεί, όπου πριν από 50 χρόνια η εμπειρία και η εξειδίκευση 17 οικογενειών δημιούργησαν την μοναδική, αναλλοίωτη στο χρόνο συνταγή που έμελλε να αγαπηθεί και να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η παρασκευή του ξεκίνησε το 1967, όταν 17 ποτοποιοί έδωσαν τα χέρια κι ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινό όραμα: την εξάπλωση του αγαπημένου τους ούζου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αυτή ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης, σταθερά ανοδικής πορείας. Η ΕΠΟΜ είναι η συνέχεια μιας πολύχρονης παράδοσης, με συσσωρευμένη εμπειρία, τεχνική & μεράκι και με το πέρασμα των χρόνων εξελίχτηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ούζου στην Ελλάδα.

Το Ούζο ΜΙΝΙ παράγεται με επιλεγμένο γλυκάνισο αποκλειστικά από το Λισβόρι που φημίζεται ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Τα αρωματικά φυτά, το κρυστάλλινο νερό του νησιού, η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που το παράγουν αποτελούν και τα συστατικά που το κάνουν το πιο μαλακό και γλυκόπιοτο ούζο της Ελλάδας!

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook