Αδιανόητο: Αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν έξω από σπίτι δικαστικού

Ανενόχλητοι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές έφτασαν χθες έξω από το σπίτι της εφέτη Ι. Κλάπα – Χριστοδουλέα για διαμαρτυρία με την ΕΛ.ΑΣ. να μην κάνει προσαγωγή.

adianoito-antieksousiastes-diamarturithikan-eksw-apo-spiti-dikastikou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ανενόχλητοι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές έφτασαν χθες έξω από το σπίτι της εφέτη Ι. Κλάπα – Χριστοδουλέα- που χειρίζεται σοβαρά θέματα τρομοκρατίας- για να πραγματοποιήσουν…διαμαρτυρία και να πετάξουν τρικάκια, με την ΕΛ.ΑΣ.- για ακόμη μία φορά- να μην κάνει καμία προσαγωγή.

Είναι απορίας άξιο πως μία χούφτα από αντιεξουσιαστές έφτασαν έξω από το σπίτι της εφέτη και διαμαρτυρήθηκαν απειλώντας δικαστικό της χώρας- χωρίς να εμφανιστεί η αστυνομία- και αποχώρησαν σαν…κύριοι.

Δεν δίστασαν ακόμη να αναρτήσουν και την παρέμβασή τους- πανηγυρικά- σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχοντας απειλητική διάθεση, καθώς έγραψαν: «.Όσο και να κρύβεστε, όσο και να σας προστατεύουν, θα μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας. Η «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ».

Στο μακροσκελές κείμενό τους αναφέρθηκαν στην καταδίκη που επέβαλλε η κ. Κλάπα στον γνωστό τρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη, τονίζοντας ακόμη πως «την ‘’ξανασυναντήσαμε’’ πρόσφατα, όταν προέδρευε στο συμβούλιο που επέβαλε τους περιοριστικούς όρους στον αναρχικό σύντροφο Γρ. Τσιρώνη, που, επί της ουσίας, τον φυλάκισε εκ νέου, αυτή την φορά στο σπίτι του».

 

Οι αντιεξουσιαστές δεν δίστασαν ακόμη να κάνουν αναφορά σε αρκετούς εισαγγελείς που χειρίστηκαν τους Πυρήνες της Φωτιάς αλλά και το θέμα της Ηριάννας, του Κώστα Σακκά και του Μάριου Σεϊσίδη, κάνοντας λόγο για «πολύτιμες υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στην αντιτρομοκρατική».

Αστυνομικοί κύκλοι σχολίασαν χθες- ιδιαίτερα δηκτικά- τη στάση της ΓΑΔΑ που δεν κατάφερε να φτάσει στο σημείο και να προσαγάγει τους αντιεξουσιαστές που έφτασαν- χωρίς να τους εμποδίσει κανείς- έξω από το σπίτι της κ. Κλάπα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook