Ανακαλύψτε μικρούς θησαυρούς στο Bazaar της Μέριμνας - και για καλό σκοπό

Σας περιμένουν πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία, εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα

SHARE THIS
0
SHARES

Ενα μικρό ...Μοναστηράκι γεμάτο θησαυρούς περιμένει όσους βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (7.00 – 20.00), το Σάββατο 25 Νοεμβρίου (0.00-19.00) και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (0.00 – 17.00). Ο λόγος για τo δέκατο τέταρτο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο δίνοντας την ευκαιρία σ' όσους επιθυμούν να κάνουν  τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους και μάλιστα για καλό σκοπό.

Εκεί, λοιπόν, θα μπορέστε να ανακαλύψετε πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές ενισχύοντας παράλληλα το έργο της Μέριμνας, μια και τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το έργο που προσφέρουν οι Υπηρεσίες της Μέριμνας:

 

Ποιο είναι το έργο της Μέριμνας

  •  «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα (παιδίατροι, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) προσφέρει ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες κατ οίκον, στο παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, αλλά και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
  • «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • Ψυχολογική στήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους στο παιδί-έφηβο και την οικογένειά του ,που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου.

Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Λαχνοί και σπιτικές λιχουδιές

Οι δραστήριες κυρίες της Μέριμνας συστήνουν στους επισκέπτες να μην ξεχάσουν να προμηθευτούν εγκαίρως τους λαχνούς με μεγάλη ποικιλία δώρων, γιατί όλοι κερδίζουν! Τέλος, στο Καφενείο του Bazaar θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε νόστιμες σπιτικιές λιχουδιές.

Info:

Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Φίλων της Μέριμνας»

Ζάππειο Μέγαρο 24-25-26 Νοεμβρίου

«Φίλοι της Μέριμνας»:

Fax 210 6452338 | info@friendsofmerimna.gr | www.merimna.org.gr

Facebook: https://www.facebook.com/FiloiTisMerimnas

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook