Απαγωγή Λεμπιδάκη:Η κατάθεση του μεσίτη-Πώς στήθηκε η απαγωγή

Κατά την απολογία του είπε ότι ένας από τους συγκατηγορουμένους του τον προσέγγισε τον ενημέρωσε ότι ανήκει στην ομάδα που οργάνωσε την απαγωγή

apagwgi-lempidakii-katathesi-tou-mesiti-pws-stithike-i-apagwgi
SHARE THIS
0
SHARES

Την δύσκολη οικονομική του κατάσταση προέταξε στην κατάθεσή του στις αστυνομικές Αρχές, ένας εκ των συλληφθέντων για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο 60χρονος μεσίτης και πατέρας της 16χρονης.

Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει πως χρωστούσε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Είμαι μεσίτης στο επάγγελμα, ενώ παράλληλα είμαι γραμματέας στο Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου που έχει σαν αντικείμενο τη βοήθεια οφειλετών για δάνεια και αναστέλλουμε τους πλειστηριασμούς σπιτιών. Η οικονομική μου κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς χρωστάω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 1.500.000 ευρώ από δάνεια που έχω πάρει από τράπεζες. Αυτή τη στιγμή με το ζόρι τα βγάζω πέρα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να συντηρήσω την οικογένειά μου και βασίζομαι στη δουλειά της γυναίκας μου που είναι καθηγήτρια σε σχολείο του Ρεθύμνου. Περισσότερο όμως στεναχωριέμαι για το κοριτσάκι μου την .......... που την έμπλεξα και αυτήν σε όλη αυτήν την ιστορία, χωρίς να φταίει. Θέλω να σας πω από την αρχή όλα όσα έγιναν και έχουν σχέση με την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη Μιχάλη, για να καταλάβετε και εσείς πως ότι έκανε ήταν καθαρά από βλακεία μου και την απόγνωσή μου λόγω των οικονομικών δυσκολιών που περνάω. Να σας πω πραγματικά έχω μετανιώσει για όλα όσα έχω κάνει και λυπάμαι για όποιον έχω βλάψει», αναφέρει ο κατηγορούμενος

Κατά την απολογία του είπε ότι ένας από τους συγκατηγορουμένους του τον προσέγγισε στα μέσα του καλοκαιριού, τον ενημέρωσε ότι ανήκει στην ομάδα που οργάνωσε την απαγωγή, αλλά επειδή η πρώτη ομάδα είχε στοχοποιηθεί, θα έπρεπε να αναλάβει νέα ομάδα. 

Για τη «δράση» του όπως λέει του προσεφέρθη το ποσό των 100.000 ευρώ από τα λύτρα που περίμεναν ότι θα εισπράξουν.

Ο ρόλος του αφορούσε τις διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Λεμπιδάκη όπου κατά την απολογία αναφέρθηκε λεπτομερώς στον τρόπο που χειριζόντουσαν και χρησιμοποιούσαν τα κινητά τηλέφωνα και τις κάρτες.

Αναφερόμενος στην 16χρονη κόρη του είπε πως έκανε μόνο ό,τι της ζήτησε εκείνος χωρίς να γνωρίζει περί τίνος επρόκειτο.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να συντηρήσω την οικογένειά μου και βασίζομαι στη δουλειά της γυναίκας μου που είναι καθηγήτρια σε σχολείο του Ρεθύμνου».

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook