Αυτοκίνητο έπεσε σε θεατές σε αγώνες ταχύτητας στην Τρίπολη: (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο έλλειψε να υπάρξει τραγωδία στην Τρίπολη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όταν ένα αμάξι έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε θεατές. Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα

SHARE THIS
0
SHARES

Λίγο έλλειψε να υπάρξει τραγωδία στην Τρίπολη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όταν ένα αμάξι έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε θεατές. Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι.

Το ατύχημα έγινε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, την Κυριακή.

Την ώρα της εκκίνησης, σύμφωνα με το arcadia938, όχημα είχε επαφή με άλλο όχημα βγήκε εκτός πορείας, με κατεύθυνση προς τους θεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή τους αγώνες. Το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ανηλίκους 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και έναν άνδρα 38 ετών.

Τα άτομα μεταφέρθηκαν άμεσα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς και είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, και ειδικότερα του δεύτερου αγώνα της Κατηγορίας Τουρισμού, το αυτοκίνητο με το Νο28 (Χασάπης Τρύφωνας, Citroen AX Maxi/E11) μετά από επαφή με άλλο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εκκίνησης παρέκκλινε της πορείας του και παρέσυρε τη σειρά προστατευτικών κιγκλιδωμάτων.

Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» δύο ανήλικοι 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών. Καθώς αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των ιατρών του Νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι πληροφορίες μέχρι ώρας αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι θα διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η 47χρονη και ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση μόλις υπάρξει επίσημη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook