Βανδάλισαν το ιστορικό Orient Express στη Θεσσαλονίκη

Η έλλειψη παιδείας αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε αυτή του βανδαλισμού του οχήματος "Orient Express", στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

bandalisan-to-istoriko-orient-express-sti-thessaloniki
SHARE THIS
0
SHARES

Η έλλειψη παιδείας αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε αυτή του βανδαλισμού του οχήματος "Orient Express", στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 

Ο βανδαλισμός έγινε γνωστός μέσω Facebook, από τους φίλους του σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή μεταξύ άλλων ζητούν την αποκατάσταση του ιστορικού οχήματος καθώς και την καλύτερη φύλαξη του μουσείου.

"Σήμερα το πρωί δυστυχώς γίναμε για τρίτη και χειρότερη φορά μάρτυρες της λεηλασίας του ιστορικού οχήματος ORIENT EXPRESS που βρίσκεται στον χώρο του Μουσείου μας. Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Οι πληγές από τα χτυπήματα παραμένουν ανοικτές και πονάνε. Δυστυχώς υπάρχει; φύλαξη η οποία απορούμε τι κάνει και γιατί υπάρχει. Τρεις κατά σειρά κλοπές στο Μουσείο μας είναι πολλές. Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τον αρμόδιο φορέα του Μουσείου δηλ. τον Ο.Σ.Ε να κάνει κάτι για να σωθεί όλη η ιστορική κληρονομιά που υπάρχει στο μουσείο. Απαιτούμε όμως με κάθε τρόπο την αποκατάσταση του ιστορικού οχήματος. Πρέπει όλοι να στρατευτούμε για την διάσωση των μνημείων από την μανία των ασυνείδητων. Κοινοποιήστε το παρόν μήπως και συγκινηθεί κάποιος αρμόδιος και σώσουμε ότι μπορέσουμε. Είμαστε όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά........", τονίζουν στην ανάρτηση τους.

Δείτε τις φωτογραφίες των φίλων σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook