Βίντεο: Το ελικόπτερο της Πόλας Ρούπα για την απόδραση Μαζιώτη

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που απογειώνεται το ελικόπτερο της Πόλας Ρούπα προκειμένου να απελευθερώσει τον Νίκο Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού

SHARE THIS
0
SHARES

Τη στιγμή που απογειώνεται το ελικόπτερο με το οποίο η Πόλα Ρούπα επιχείρησε να απελευθερώσει τον σύντροφό της, Νίκο Μαζιώτη, από τις φυλακές Κορυδαλλού, δείχνει ένα βίντεο - ντοκουμέντο.

Το βίντεο που φέρνει στο φως το bloko.gr, δειχνει τη στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου της Πόλας Ρούπα απο το Πόρτο Χέλι, τον Φεβρουάριο του 2016.

Στο διαβιβαστικό της αντιτρομοκρατικής αναφέρεται χαρακτηριστικά «Σημειώνεται πως ο … είχε προβεί σε κατά περίπτωση φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των δύο απογειώσεων για διαφημιστικούς λόγους, στιγμιότυπα των οποίων ανάρτησε στους λογαριασμούς που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».

Την ημέρα που απέτυχε η απόπειρα απόδρασης, η Ρούπα έφτασε στην περιοχή με ένα πολυτελές SUV, ενώ η επίμαχη πτήση κόστισε στο επαναστατικό ταμείο 7.250 ευρώ.

Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζεται το ελικόπτερο που μίσθωσε η Ρούπα στη δοκιμαστική πτήση που έκανε στις 29 Δεκεμβρίου 2015 από το γήπεδο του αθλητικού συλλόγου Παρνασσού προς το Λουτράκι, αντί του ποσού των 3.050 ευρώ. 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook