Δεύτερη μέρα χωρίς ίχνος από τον άνδρα που χάθηκε με το κανό στην Ποτίδαια

Χωρίς ίχνος του άνδρα που αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής ολοκληρώθηκαν οι σημερινές έρευνες από ξηράς, θαλάσσης και αέρος.

deuteri-mera-xwris-ixnos-apo-ton-andra-pou-xathike-me-to-kano-stin-potidaia
SHARE THIS
0
SHARES

  Χωρίς ίχνος του  άνδρα που αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής ολοκληρώθηκαν οι σημερινές έρευνες από ξηράς, θαλάσσης και αέρος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι αρμόδιες αρχές στα Νέα Μουδανιά ενημερώθηκαν χθες το πρωί ότι ένας άνδρας με κανό, αγνώστων στοιχείων, αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση ενός χειριστή κανό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) επαγγελματικά αλιευτικά και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος, προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από περιπολικό όχημα ΕΛ.ΑΣ. καθώς και από οχήματα της Ομάδας Φίλων Κυνηγιού Ακτής Θερμαϊκού, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook