Φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου άδειασαν, σήμερα το πρωί, σακούλες με σκουπίδια που τα είχαν μαζέψει οι ίδιοι μέσα από τους χώρους του ιδρύματος, στο γραφείο του αντιπρύτανη, Αντώνη Καλοκαιρινού, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας.
Αιτία αποτέλεσε η κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του Πανεπιστημίου, στο οποίο δεν τηρούνται οι βασικοί κανόνες καθαριότητας καθώς και οι τελευταίες ενέργειες του Πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη, ο οποίος εξόργισε τους φοιτητές όταν αρνήθηκε να συναντηθεί με τους φοιτητικούς συλλόγους, προκειμένου να συζηθούν τα προβλήματα της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Βούλτεψη: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν τα σκουπίδια είναι ιδέες
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο γραφείο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σημείωσε πως δήλωσε οτι εισέβαλαν στο γραφείο του αντιπρύτανη και το μετέτρεψαν σε χωματερή και πως αυτός είναι ο «διάλογος» στο όνομα του οποίου δήθεν ορκίζονται αυτοί που επιδιώκουν τη διάλυση των πανεπιστημίων μας και όσοι τους αγκαλιάζουν.
«Αλήθεια τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αυτό κρούσμα απεχθούς συμπεριφοράς; Εκτός κι αν μας πουν πως και η μεταφορά σκουπιδιών είναι ένας ακόμη τρόπος ...διακίνησης ιδεών!», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr