Επιστροφή των εκδρομέων - To πρωτότυπο tweet της ΕΛΑΣ

Ευρηματικό και χιουμοριστικό ήταν το τουιτάρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας για τους εκδρομείς του τριημέρου.

epistrofi-twn-ekdromewn---to-prwtotupo-tweet-tis-elas
SHARE THIS
0
SHARES

Aυξημένα μέτρα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Την Παρασκευή και το Σάββατο από την Αττική έφυγαν περίπου 200.000 οχήματα και από τα δύο εθνικά οδικά δίκτυα και η επιστροφή αναμένεται να γίνει σταδιακά.

Ευρηματικό και χιουμοριστικό ήταν το τουιτάρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας για τους εκδρομείς του τριημέρου που αφορούσε την τήρηση των αποστάσεων από τα προπορευόμενα οχήματα. Τα πλάνα είναι από επαγγελματικό πρωτάθλημα μπειζμπολ, με τον επιθετικό στην προσπάθειά του να κατακτήσει την βάση δεν υπολογίζει σωστά και συγκρούεται αναπόφευκτα σε ακατάλληλη σωματική περιοχή του αντιπάλου του. Ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει: Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής. Αυξημένη αστυνομική παρουσία στα σημεία, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Συνεργεία της Τροχαίας θα προβαίνουν σε ειδικούς ελέγχους ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ., καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook