Γκάφα Ρουβίκωνα με τον αντιδήμαρχο Ζωγράφου : Μπούκαραν σε ...λάθος σπίτι

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines και στο σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου. Μόνο που έκαναν λάθος και ήταν τελικά του ...αδερφού του.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο επιθέσεις σε μια ημέρα από την αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας". Το πρωί ήταν η επίθεση στα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines, το μεσημέρι ήθελαν να επιτεθούν στον αντιδήμαρχο Ζωγράφου, αλλά τελικά ...μπούκαραν κατά λάθος στο σπίτι του αδελφού του. Δεν κάναμε λάθος επιμένει ο Ρουβίκωνας!  

Στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης οι αναρχικοί εμφανίστηκαν έξω από τα γραφεία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο. Με βαριοπούλες έσπασαν τα πάντα προκαλώντας ζημιές. Τα γραφεία της αεροπορικής εταιρίας στεγάζονται στον 3ο όροφο κτιρίου επί της Ποσειδώνος στον αριθμό 77. Δεν έγιναν προσαγωγές, ενώ ο Ρουβίκωνας γνωστοποίησε την ενέργεια λίγο αργότερα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

"Ανέβασε" μάλιστα και βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε δεύτερη επίθεση με στόχο το σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου μετά το εργατικό δυστύχημα με την εργαζόμενη στον δήμο καθαριότητας Ντανιέλα Πρελορέντζου. 

 

Οχι δεν κάναμε λάθος λέει ο Ρουβίκωνας  

Ο Ρουβίκωνας δρα με ταχείς ρυθμούς. Πριν κάνουμε κάτι όμως, το ψάχνουμε πολύ, βεβαιωνόμαστε.

Στατιστικά κάποια φορά θα κάνουμε και λάθος. Όχι όμως αυτή τη φορά.

Ο αντιδήμαρχος Ζωγράφου, Σταύρος Αρμπιλιάς μένει εκεί που πήγαμε, στην οδό Μαικήνα 61 στου Ζωγράφου. Στην ίδια πολυκατοικία, σε άλλο διαμέρισμα μένει και ο αδερφός του. Από την επίθεσή μας στη Siemens είδαμε  μια νέα τακτική από τα καθεστωτικά Media να ξεδιπλώνεται. ΣΚΑΙ, νέος ΔΟΛ και λοιποί παρατρεχάμενοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τους σκυλοκαυγάδες ανάμεσα σε ΝΔ και Σύριζα και προσπαθούν να μας παίξουν με fake news και τις επικοινωνιακές ανοησίες που διάφορα καλοπληρωμένα (με δημόσιο χρήμα φυσικά) νούμερα των κομματικών επιτελείων παρουσιάζουν ως "επικοινωνιακή πολιτική".

Το "γκάφα" του Ρουβίκωνα, το "σε λάθος σπίτι πήγαν", όπως και τα "υπόγειες διαδρομές" και τα "τους καλύπτει η κυβέρνηση" είναι τακτικές που πιάνουν στον καθεστωτικό βάλτο, όχι σε εμάς.

Εμείς είμαστε αναρχικοί. Δεν πάμε να ψήσουμε κανένα να μας ψηφίσει, δεν ψάχνουμε οπαδούς ή γκούπις, όποιος/α θα μπορούσε να επηρεαστεί από επικοινωνιακά "λερώματα βιτρίνας" έχει πολύ δρόμο να κάνει πριν κοιτάξει προς το μέρος μας".

Η μόνη αξία που έχουν τέτοιες πρακτικές για εμάς είναι η ευκαιρία που μας δίνουν να καταγγείλουμε την αθλιότητά τους. Όταν κάνουμε λάθος θα το παραδεχτούμε, όχι μόνο δεν θα μας κοστίσει, αλλά θα μας δώσει και την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι όσα λέμε ισχύουν: είμαστε αγωνιστές, είμαστε αναρχικοί, δεν είμαστε φτερά στον άνεμο της "επικοινωνίας".


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook