Η στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Ομονοίας - Βίντεο

Ένα βίντεο που δείχνει την στιγμή της επίθεσης στο Ατ Ομονοίας είδε το φως της δημοσιότητας.

SHARE THIS
0
SHARES

Ένα βίντεο που δείχνει την στιγμή της επίθεσης στο Α.Τ. Ομονοίας είδε το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και δείχνει τους κουκουλοφόρους να εμφανίζονται ξαφνικά και κρατώντας βόμβες μολότοφ να στρέφονται εναντίον των αστυνομικών.

Η ώρα της επίθεσης που καταγράφεται στο βίντεο είναι 20.23 μ.μ.. Σύμφωνα με την πηγή του βίντεο το ρολόι πάει πέντε λεπτά πίσω. Ως εκ τούτου η ώρα της επίθεσης εμφανίζεται να είναι 20.28 μ.μ.. Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ δίνει ώρα της επίθεσης την 20.45 μ.μ..

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης ανέφερε ότι ο ίδιος βρισκόταν στην οδό Βερανζέρου όταν άκουσε θόρυβο, πιστεύοντας αρχικά ότι πρόκειται για συμπλοκή αλλοδαπών. «Όταν έστρεψα το βλέμμα μου προς το ΑΤ Ομονοίας είδα νεαρά άτομα με μαύρα ρούχα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που ήρθαν από την Γ Σεπτεμβρίου. Στην αρχή έκανα βήματα πίσω γιατί φοβήθηκα. Στη συνέχεια τους είδα να πετούν μπουκάλια και να χτυπούν με ξύλα και άλλα αντικέιμενα αυτοκίνητα έξω από το ΑΤ» περιέγραψε ο δικηγόρος Βασίλης Μουλέζας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Επίσης ανέφερε ότι η επίθεση κράτησε «το πολύ 3-4 λεπτά» με τους νεαρούς να την «συνοδεύουν» με συνθήματα και ύβρεις.

 

 

 

Πηγή: TheToc

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook