Ιδιοκτήτης λούνα παρκ στο Αίγιο: Για το ατύχημα... έφταιγε το «κακό μάτι»

Στο κακό το μάτι αποδίδει ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ το ατύχημα με το τρενάκι.

idioktitis-louna-park-sto-aigio-gia-to-atuxima-eftaige-to-kako-mati
SHARE THIS
0
SHARES

«Το τρενάκι δούλευε καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια του κήπου πλάκωσε κόσμος. Λοιπόν εγώ στο μάτι δεν πιστεύω αλλά άρχισαν "θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις". θα φτιάχνεις''», είπε ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ που λειτουργούσε στο Αίγιο, εκεί όπου συνέβη το ατύχημα  που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας μητέρας και των παιδιών της.

«Ο γιος μου ο μεγάλος δουλεύει το τρένο, έχει πείρα. Εγώ κάνω τη δουλειά από το 1969. 50 χρόνια περίπου», συνέχισε και σε μια δεύτερη προσπάθεια να εξηγήσει πώς συνέβη το ατύχημα με το τρενάκι ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ ισχυρίστηκε πως ίσως η μητέρα των παιδιών σηκώθηκε όρθια για αυτό και έπεσε. «Λένε τα παιδιά ότι το τρενάκι εδώ στη στροφή κάνει .... και τα παιδάκια χτυπάνε παλαμάκια. Μήπως αυτή φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια και έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω. Αλλιώς δεν εξηγώ εγώ. Να δούμε τι θα πει και ο πραγματογνώμονας», είπε προσθέτοντας ότι μηχανική βλάβη δεν υπάρχει. 

«Είδα τα παιδιά μου να αιρωούνται στον αέρα έφυγε το βαγόνι από την πρώτην στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και στην τελευταία στροφή έφυγε το τελευταίο βαγόνι μαζί με  τα παιδιά και την γυναίκα μου και τα είδα όλα στον αέρα», λέει ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας των παιδιών που τραυματίστηκαν μιλώντας στο PatrasTV και προσθέτει: «Είναι έγκλημα 25 μέτρα σιδηροκατασκευή στηριγμένη σε τάκους, σε ξύλα. Και με ένα τρενάκι να περιφέρεται με μεγάλη ταχύτητα». 

Σύμφωνα με το Patras TV  στην επιχείρηση δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο, ωστόσο αυτή έπαιρνε ρεύμα από μια παροχή του δήμου.  Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο πατρινό κανάλι είπε: Εχω καταθέσει άδεια για να πάρω άδεια για τα λούνα παρκ, χρονοτριβούν είναι το σύστημα τέτοιο, δεν φταίω εγώ. Καταθέτουμε τα χαρτιά και μετά από δυο μήνες μας δίνουν την άδεια. 

Πηγή: PatrasTV

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook