Καστελόριζο: Φωτιά σε αποθήκη με ρούχα για τους πρόσφυγες

Μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καστελόριζο τα ξημερώματα της Τρίτης προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε αποθήκη όπου φυλάσσονταν ρούχα για τους πρόσφυγες.

kastelorizo-fwtia-se-apothiki-me-rouxa-gia-tous-prosfuges
SHARE THIS
0
SHARES

Μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καστελόριζο στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε αποθήκη όπου φυλάσσονταν ρούχα για τους πρόσφυγες.

 

Όπως ενημερώνουν μέσω των κοινωνικών δικτύων κάτοικοι και εθελοντές στο Καστελόριζο, καταστράφηκαν εντελώς ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες, κάλτσες, μαντήλια, όλα όσα είχαν συγκεντρωθεί εκεί προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Επιπλέον, ο κατεστραμμένος χώρος δεν μπορεί πλέον να αποτελεί αποθήκη για το υλικό.

Στο σημείο έσπευσαν ένα βυτιοφόρο του στρατού και ένα του δήμου χωρίς να μπορέσουν να αποτρέψουν την καταστροφή στο κτίριο των 50 τετραγωνικών μέτρων.

 

News from Kastellorizo overnight - too soon to confirm the cause but in the week after closure of their refugee centre,...

Posted by Αλληλεγγύη Σύμης - Solidarity Symi on Monday, February 29, 2016


Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το αν η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού ή ατυχήματος, πιθανώς βραχυκυκλώματος.
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook