Κλείνει η Φιλοσοφική σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ρουβίκωνα

Αναστολή της λειτουργίας της Φιλοσοφικής σχολής για την Πέμπτη αποφάσισαν από κοινού οι πρυτανικές αρχές και η κοσμητεία της σχολής

kleinei-aurio-i-filosofiki-se-endeiksi-diamarturias-gia-to-roubikwna
SHARE THIS
0
SHARES

Αναστολή της λειτουργίας της Φιλοσοφικής σχολής για την Πέμπτη αποφάσισαν από κοινού οι πρυτανικές αρχές και η κοσμητεία της σχολής ως συμβολική αντίδραση στα τεκταινόμενα στον πανεπιστημιακό χώρο.

Συγκεκεριμένα σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:”Μετά τα σημερινά γεγονότα, οι Πρυτανικές Αρχές και η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, αποφασίζουν για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής.

Υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη σθεναρή βούλησή τους να μην επιτρέψουν την προσβολή και παραβίαση των ακαδημαϊκών αρχών που διέπουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, την παρεμπόδιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη χρήση βίας. Κύριο μέλημά τους παραμένει η ασφάλεια όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής”.

φωτο αρχειου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook