Διακοπή της δίκης για τη δολοφονία της Ζέμπερη

Διέκοψε για τις 17 Ιουλίου η δίκη του 58χρονου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο συνήγορός του.

ksespase-i-mana-tis-zemperi-eksw-apo-ta-dikastiria
SHARE THIS
0
SHARES

Διέκοψε για τις 17 Ιουλίου η δίκη του 58χρονου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο συνήγορός του.  Στο δικαστήριο προσκομίστηκε ιατρική βεβαίωση, από όπου προέκυψε  ασθένεια του συνηγόρου και η δίκη διεκόπη για να επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα με καταθέσεις μαρτύρων. 

Με απειλές και άγριες διαθέσεις περίμενε η μητέρα αλλά και άλλοι συγγενείς της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη τον δολοφόνο της εφοριακού στα δικαστήρια. 

Οι αστυνομικοί έκαναν "ασπίδα" γύρω από τον κατηγορούμενο για να τον προστατεύσουν. 

 

«Να πεθάνεις. Φέρε πίσω το παιδί μου».

Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας της 32χρονης εφοριακού το πρωί της Πέμπτης μόλις αντίκρυσε τον Μανώλη Σοροπίδη. Η δίκη του συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ χρησιμοποιήθηκε ειδικό μηχάνημα για σωματικό έλεγχο σε όσους παρακολουθούν τη διαδικασία. 

 

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως η πρόεδρος του Δικαστηρίου από την περασμένη εβδομάδα είχε ζητήσει να διεξαχθεί η δίκη σε ήρεμο κλίμα αναφέροντας:

«Καταλαβαίνουμε τον πόνο και την οργή σας. Αναζητούμε την αλήθεια και για να μπορέσουμε να απονέμουμε δικαιοσύνη πρέπει να υπάρχει ηρεμία». 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook