Follow us

Μανιακός δολοφόνος πίσω από το φόνο της Αγραφιώτη; τι ψάχνει τώρα η Ε.ΑΣ

Το ενδεχόμενο μανιακού δολοφόνου με σεξουαλικά κίνητρα, που δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει σύντομα, εξετάζουν πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Μανιακός δολοφόνος πίσω από το φόνο της Αγραφιώτη; τι ψάχνει τώρα η Ε.ΑΣ

Το ενδεχόμενο μανιακού δολοφόνου με σεξουαλικά κίνητρα, που δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει σύντομα, εξετάζουν πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, μετά το... τοίχος που έπεσε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς από τις εξετάσεις δεν προέκυψε ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού με αυτά του «δράκου» του Αμαρουσίου. Αν τελικά πρόκειται για άλλον δράστη, κάνουν λόγο για «μελετημένο» δολοφόνο, ο οποίος είτε φορούσε γάντια, είτε ήταν πολύ τυχερός!

Στον τόπο του φρικιαστικού εγκλήματος της Ελευθερίας Αγραφιώτη, από τις κολώνες του υπόγειου γκαράζ, τις πόρτες του κλιμακοστασίου, τις κουπαστές από τα κάγκελα, από το δάπεδο, τα ρούχα του θύματος, τα κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνέλεξαν δεκάδες ανόμοια αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού. Από αυτά, 2-3, διαφορετικά εντοπίζονται κοντά στα σημεία του... μαρτυρίου, ωστόσο φαίνεται να δικαιολογούνται, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να τα συσχετίσουν με αυτά του δολοφόνου της. Οι εξετάσεις των ευρημάτων ολοκληρώθηκαν χωρίς να προκύψει καμία ταυτοποίηση με τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου, με τους αστυνομικούς να ευελπιστούν σε κάποιο «λάθος» που θα αναδειχθεί από την επανάληψή τους. Αρνητικές είναι και οι εξετάσεις ταυτοποίησης από το αυτοκίνητο της 69χρονης γυναίκας. Αναμένουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων από τα δείγματα της σορού της Ελευθερίας Αγραφιώτη.

Οι αστυνομικοί προέβησαν και σε μία «αναπαράσταση», μεταφέροντας στον χώρο του εγκλήματος, τον μέχρι χθες, βασικό ύποπτο για την διάπραξή του, τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου. Με ιδιότυπες πρακτικές αναπαράστασης τον άφησαν να κινηθεί στον χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να προσανατολιστεί. Έμοιαζε να ήταν άγνωστος σε αυτόν, ενώ δεν εμφάνισε ψυχολογικές μεταπτώσεις, παράξενη συμπεριφορά ή εκνευρισμό που να αναδεικνύει παρουσία του στο χώρο και εμπλοκή του στο έγκλημα.

Την ίδια ώρα το αποτύπωμα παπουτσιού στον τόπο του εγκλήματος δεν ταυτοποιείται με κανένα από τα ζευγάρια παπουτσιών του 30χρονου, αλλά ανήκει στο ίδιο το θύμα. Αν και οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ακόμη δεν αποκλείουν την συμμετοχή του 30χρονου στο έγκλημα, οι έρευνες ουσιαστικά ξεκινούν από το μηδέν!

Αυτό το «σκοτάδι» στις έρευνες, όπως εκείνο στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο η 69χρονη, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καθυστέρηση εντοπισμού του πτώματος εξαιτίας της ολιγωρίας κάποιων αστυνομικών να αναζητήσουν την άτυχη γυναίκα στο κτίριο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της. Οι αστυνομικοί έχασαν πολύτιμο χρόνο και αξιοποιήσιμο υλικό λόγω αυτής της καθυστέρησης, που είχε ως αποτέλεσμα η σορός να βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, ενδεχομένως να αλλοιωθούν ή χαθούν πολύτιμα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Για τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση είναι μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι δεν ταυτοποιείται ο 30χρονος «δράκος», κάτι που μεγεθύνει τον προβληματισμό τους από την πιθανή επικίνδυνη «σύμπτωση», στην ίδια περιοχή, να υπάρχει και άλλος μοναχικός, εμφανώς αδίστακτος, δολοφόνος με σεξουαλικά κίνητρα, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε Serial Killer!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 13 Μαϊ 2024 | 08:57

Αγιοι Ανάργυροι: Οργισμένη η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής – "Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος" [βίντεο]

Οργισμένη είναι η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα για την καθυστέρηση της έρευνας για τις ευθύνες των αστυνομικών του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ 04 Μαϊ 2024 | 13:05

Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη γυναίκα – Νέα στοιχεία για το φονικό στη Σάμο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, όπου μια 49χρονη σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 04 Μαϊ 2024 | 10:16

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, καθώς μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ 02 Μαϊ 2024 | 14:42

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε την αγορά στο Μαρούσι και άναψε κερί στην εκκλησία [εικόνες]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην κεντρική αγορά στο Μαρούσι, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 30 Απρ 2024 | 16:49

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό έξω από το νυχτερινό κέντρο

Οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να συμμετείχαν στην συμπλοκή

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 30 Απρ 2024 | 10:32

Μαρούσι: Αναζητείται ο δράστης του άγριου φονικού έξω από γνωστό μπαρ - Ψάχνουν σε όλη την Αττική οι Αρχές [βίντεο]

Χτενίζουν την Αττική οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπιστούν ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

ΣΤΟ MEGA 29 Απρ 2024 | 18:09

Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο - Σεσημασμένος ο δράστης

Ο δράστης φέρεται πλέον να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία - Πρόκειται για έναν Έλληνα σεσημασμένο που κρύβεται από χθες τα ξημερώματα για να αποφύγει τη σύλληψη.

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 29 Απρ 2024 | 07:47

Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό - Ηρθαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή

Τα στελέχη της Ασφάλειας έχουν καταλήξει ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής.

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 28 Απρ 2024 | 21:24

Μαρούσι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία έξω από το νυχτερινό κέντρο

Νέο βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

ΜΑΡΤΥΡΑΣ 28 Απρ 2024 | 19:26
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ 28 Απρ 2024 | 19:12

Μαρούσι: Πέντε άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 23 χρόνου έξω από νυχτερινό κέντρο

Η ΕΛΑΣ φαίνεται να έχει επικεντρωθεί σε πέντε άτομα ως τους βασικούς εμπλεκόμενους στη δολοφονία στο Μαρούσι.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 28 Απρ 2024 | 15:27
ΟΙ ΑΡΧΕΣ 28 Απρ 2024 | 13:22

Μαρούσι: Γρίφος τρίτο άτομο στο επεισόδιο - Ξεψαχνίζουν βίντεο που αποτυπώνεται καρέ- καρέ η άγρια δολοφονία του 23χρονου

Γρίφο για την ΕΛ.ΑΣ αποτελεί ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στο επεισόδιο και φέρεται να είναι εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο δράστη.