Με συγκέντρωση στην Πλ. Κολωνακίου απαντούν οι αναρχικοί στους αστυνομικούς

Οι δύο συγκεντρώσεις έχουν προαναγγελθεί για τις 29 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης.

me-sugkentrwsi-stin-pl-kolwnakiou-apantoun-oi-anarxikoi-stous-astunomikous
SHARE THIS
0
SHARES

Στην Πλατεία Κολωνακίου διαμαρτυρία αναρχικών, στην Πλατεία Εξαρχείων διαμαρτυρία αστυνομικών. Οι δύο συγκεντρώσεις έχουν προαναγγελθεί για τις 29 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης.

Την συγκέντρωση στη πλατεία Κολωνακίου προαναγγέλλει η αναρχική συνομοσπονδία, την ίδια ώρα που στελέχη της αστυνομίας και συγκεκριμένα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση κατά του άβατου στην πλατεία Εξαρχείων ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί στο ημερολόγιο γνωστής ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέματα την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή, μάλιστα σημειώνουν ότι θα ακολουθήσει πάρτι συναυλία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων αστυνομικής βίας και κρατικής καταστολής. «Να είμαστε όλοι εκεί. Venceremos» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα στελέχη της αστυνομίας εξετάζουν αν πρόκειται για ψευδή είδηση ή αν πρόκειται για μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν σχεδιάζοντας μέτρα ασφαλείας για δύο πρωτόγνωρες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, αν τελικά πραγματοποιηθούν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook