Μήνυση Μιχαλολιάκου κατά... εισαγγελέα

Αποδίδει «συνταγματική εκτροπή» στην εισαγγελέα που απέρριψε το αίτημα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να παραστούν στην ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

minusi-mixaloliakou-kata-eisaggelea
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μηνύει την εισαγγελέα που είπε όχι στο αίτημα των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής να παραστούν στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Mιλώντας για συνταγματική εκτροπή προαναγγέλλει μάλιστα και προσφυγή των βουλευτών της Χ.Α. στα αρμόδια Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα...

Η ανακοίνωση του δικηγόρου: «Τριτοκοσμική η απόρριψη του αιτήματος»

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αντωνίαδης, στην οποία αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ενεργώντας κατ´ εντολή του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά το πρωτοφανές νομικό ατόπημα, την βάναυση παραβίαση του Συντάγματος και τον άνευ προηγουμένου ωμό ευτελισμό της Δημοκρατίας και την ολοκληρωτική απαξίωση της λαϊκής εντολής, που προκλήθηκαν από την τριτοκοσμική απόρριψη του αιτήματος των εκλεγμένων Βουλευτών του τρίτου κόμματος της Ελληνικής Βουλής να παραστούν στη Βουλή στην ύψιστης σημασίας για τη Δημοκρατία συζήτηση και ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση, σας γνωστοποιηθώ ότι μου δόθηκε πάραυτα η εντολή για τη σύνταξη και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά της Εισαγγελέως Μαρίας Τρουπή που ανέλαβε την ιστορική ευθύνη της ένα λόγω συνταγματικής εκτροπής, καθώς και των αυτονόητων ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενεργειά της, και της ταυτόχρονης προσφυγής του συνόλου των παρανόμως προφυλακισμένων στις Φυλακές Κορυδαλλού Βουλευτών στα αρμόδια Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

 

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιάννης Παναγόπουλος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook