Μύλος σε δίκη:Δεν προέκυψε βιασμός αλλά παράνομη σχέση

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Δικαστήριο, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό μιας 28χρονης παντρεμένης γυναίκας στην Κρήτη.

mulos-se-dikiden-proekupse-biasmos-alla-paranomi-sxesi
SHARE THIS
0
SHARES

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Δικαστήριο, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό μιας 28χρονης παντρεμένης γυναίκας στην Κρήτη.  

Νωρίτερα, την απαλλαγή και των δύο κατηγορούμενων, για το βιασμό της 28χρονης μητέρας, πρότεινε η εισαγγελέας της  έδρας καθώς είπε πως κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν οι αποδείξεις που θα οδηγούσαν στο ότι στοιχειοθετείται η κατηγορία του βιασμού και ενοχής των δύο συγχωριανών της 28χρονης καταγγέλλουσας.

Νωρίτερα, απολογήθηκε ο 31χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος ισχυρίστηκε – όπως άλλωστε και η σύζυγός του χθες στη διάρκεια της δικής της κατάθεσης – ότι σε καμία περίπτωση δεν βίασε την καταγγέλλουσα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Αντίθετα υποστήριξε πως η 28χρονη τον κατήγγειλε επειδή φοβήθηκε ότι ο άνδρας της θα ανακάλυπτε την εξωσυζυγική της περιπέτεια.

Το πρωί εκείνο όπως είπε του ζήτησε να βρεθούν για πέντε λεπτά. Πέρασε όμως ένας θείος του άνδρα της και τους είδε.

Η 28χρονη , όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, τρομοκρατήθηκε και άρχισε να χτυπιέται από το φόβο της.

Αυτός την έπιασε με δύναμη από τα μπράτσα για να την ηρεμήσει και έτσι δημιουργήθηκαν οι μελανιές.

"Δεν περίμενα ότι θα έφθανε σε αυτό το σημείο. Κοίταξε μόνο την πάρτη της και μένα με άφησε ακάλυπτο.Πίστευα οτι θα πει την αλήθεια και θα παραδεχόταν πως είχαμε ερωτική σχέση. Είχαμε τότε διακόψει και εκείνη είχε τρελαθεί.", είπε ο 31χρονος.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook