Νέα φρίκη με μαζική δολοφονία αδέσποτων στη Λαμία - Βίντεο-Εικόνες

Τρία δηλητηριασμένα σκυλιά με αφρούς στο στόμα, δείγμα του βασανιστικού θανάτου από φόλα.

nea-friki-me-maziki-dolofonia-adespotwn-sti-lamia---binteo-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

Ανενόχλητοι συνεχίζουν και δρουν κατά των ζώων σπέρνοντας δηλητήρια. Μόλις λίγες μέρες από το τελευταίο περιστατικό στην Κρήτη ακόμη ένα έρχεται στη δημοσιότητα αυτή τη φορά από τη Λαμία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Lamiareport.gr μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι των οδών Κισσάβου και Γερμανού Δημάκου στη νότια Λαμία.

Τρία δηλητηριασμένα σκυλιά με αφρούς στο στόμα, δείγμα του βασανιστικού θανάτου από φόλα.

 

Στο σημείο βρέθηκε τόσο η Αστυνομία που σχηματίζει δικογραφία αφού η πράξη διώκεται αυτεπάγγελτα όπως προβλέπει ο νόμος, όσο και η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα.

Συνεργείο του Δήμου φρόντισε να περισυλλέξει τα άτυχα ζώα, τα οποία εστάλησαν για νεκροψία στο δημοτικό κτηνιατρείο.

 

Η Στέλλα, ο Μαξ το κυνηγόσκυλο και η Ρόζα ήταν τρία σκυλάκια άκακα, που όχι απλά δεν ενοχλούσαν κανέναν, αλλά ήταν συντροφιά της γειτονιάς που τα τάιζε και τα πρόσεχε κάνοντας τους και τις απαραίτητες αποπαρασιτώσεις και φυσικά τα εμβόλια. 

 

Όπως είπε ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την προστασία της Στέλλας,φοβόταν τις σκάλες για αυτό της είχε σπιτάκι στο γκαράζ.

 

 

 

Οι βόλτες της ήταν αποκλειστικά στο τετράγωνο του σπιτιού της εκεί όπου βρέθηκε νεκρή δίπλα στο δρόμο έχοντας φάει τη δηλητηριασμένη τροφή.

 

Εντός του οικοπέδου που έχει στο σημείο ο Δήμος δέκα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε ο Μαξ, ενώ σε μια απόσταση εκατό μέτρων βρέθηκε και η Ρόζα.

 

Αυτό μάλιστα προβληματίζει και τους ανθρώπους της Φιλοζωικής, καθώς ο δολοφόνος ίσως έχει σκορπίσει παντού τη δηλητηριασμένη τροφή, θέτοντας σε κίνδυνο ζώα κι ανθρώπους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook