Ο Σώρρας «εμφανίστηκε» και δηλώνει: Η γυναίκα μου είναι αθώα

Επανεμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Αρτέμης Σώρρας με μια γραπτή ανακοίνωσή του.

o-swrras-emfanistike-kai-dilwnei-i-gunaika-mou-einai-athwa
SHARE THIS
0
SHARES

Επανεμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Αρτέμης Σώρρας με μια γραπτή ανακοίνωσή του. 

Ο καταδικασθείς σε 8 χρόνια κάθειρξης για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και φυγόποινος αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η οποία μεταδόθηκε από το κανάλι "Ε", ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την πράξη με την οποία καταδικάσθηκε και δηλώνει ότι η σύζυγός του δεν είχε καμία σχέση.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει ο αρχηγός του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις»

«Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα», προσθέτει ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς, μιλώντας εκ μέρους της συζύγου του Σώρρα δήλωσε: «Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι’ εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάστηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook