Οι κουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν και τον παλαιοημερολογίτη Κλεομένη

Μέλη του "Ιερού Λόχου" με τον πατέρα Κλεομένη μπροστάρη φωνάζουν συνθήματα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι όταν ξαφνικά δέχονται επίθεση.

SHARE THIS
0
SHARES

Μέλη του "Ιερού Λόχου" με τον πατέρα Κλεομένη μπροστάρη φωνάζουν συνθήματα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι όταν ξαφνικά δέχονται επίθεση. Λίγες στιγμές νωρίτερα ο γνωστός πατήρ Κλεομένης είχε κλωτήσει ή παρασύρει με τα πόδια του ένα γατάκι, το οποίο τρέχει τρομαγμένο.   

Στο βίντεο φαίνονται τα μέλη του "Ιερού Λόχου" και ο π. Κλεομένης να βαδίζουν προς την έξοδο του ΗΣΑΠ στην πλατεία στο Μοναστηράκι φωνάζοντας "Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία" και κρατώντας σημαίες που έγραφαν "Ορθοδοξία ή Θάνατος". Πήγαιναν στη χθεσινή συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. 

Την ίδια ημέρα όμως, Κυριακή απόγευμα, είχε οργανωθεί και αντισυγκέντρωση από αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις, όπως και άτομα του ευρύτερου αναρχικού χώρου. 

Εκτιμάται πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην αντισυγκέντρωση, πιθανότατα του αναρχικού χώρου, ήταν εκείνοι που προέβησαν στην επίθεση. 

Ξαφνικά, αποτυπώνεται και στο βίντεο, τους φράζουν την είσοδο νεαροί και τους επιτίθενται. Δείτε το:

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook